Parenting

3 animaţii de vizionat, alături de cei mici, în noiembrie

3 animatii de vizionat in noiembrie - revistamargot.ro

Luna noiembrie este generoasă cu cei mici şi le aduce în dar 3 călătorii cinematografice vesele şi colorate, numai bune de explorat împreună cu părinţii sau bunicii.

Fiul lui Bigfoot îşi regăseşte tatăl, muzica joacă un rol important în întregirea unei familii din Mexic, iar piticii de grădina prind viaţă şi îşi fac de cap. Cam aşa se prezintă peisajul cinematografic din această lună, iar sfatul nostru este să mergeţi să vedeţi cu ochii voştri despre ce este vorba.

Afișul filmului The son of BigFoot, sursa foto: imdb

The Son of Bigfoot/Bigfoot Junior

Începând cu 3 noiembrie, cei mici au sansă să facă cunoştinţă cu Bigfoot Junior, într-o poveste plină de aventură şi magie.

Adam, un adolescent care nu prea îşi găseşte locul, descoperă cu surprindere că este fiul legendarului Bigfoot şi porneşte în căutarea lui. Bucuria regăsirii lor este umbrită de intenţiile malefice ale corporaţiei HairCo. care vrea să atingă succesul şi faima capturându-i.

Vor reuşi cei doi să se bucure de nouă familie?

Coco, sursa foto: imdb

Coco

Casa de producţie Pixar ne aduce anul acesta o animaţie muzicală ce-l are în centru pe Miguel, un băieţel de 12 ani şi aventurile acestuia din preajma unei sărbători mexicane care celebrează morţii: „Day of the dead”.

Miguel visează să devină un mare cântăreţ dar trebuie să depăşească obstacolele impuse de propria familie, care urăşte muzică pentru că străbunicul băiatului i-a abandonat pentru a-şi împlini acelaşi vis – de a ajunge un muzician faimos.

Inspirat de la idolul sau, Ernesto de la Cruz, Miguel porneşte spre Tărâmul magic al Morţilor, unde va face tot ce îi stă în putere pentru a obţine de la fostele sale rude, aprobarea de a face muzică.

Și asta nu e tot!

Bonus, în deschiderea animatiei, puteți viziona scurtmetrajul Regatul de Gheață – Sărbători cu Olaf, disponibil în cinematografe pentru o perioadă limitată. Această animație le sărbătorește pe personajele care au câștigat afecțiunea audienței la nivel mondial, atunci când Frozen / Regatul de Gheață a apărut în cinematografe în 2013.

Gnome alone, sursa foto: imdb

Gnome Alone/Aventura piticilor

Nu doar Bigfoot, ci şi piticii de grădină trec în luna noiembrie prin aventuri captivante, spre bucuria celor mici.

În prim plan avem o fetiţă isteaţă foc care descoperă cu stupoare că piticii din grădina nu sunt ce par a fi.

Dar oare ce sunt ei de fapt? Vom afla, cu mic, cu mare, doar după vizionarea animației Gnome Alone care va avea premiera în data de 10 noiembrie.

Ce animație vă face cu ochiul?

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.