Copilul

Cadouri pentru copii

Cadouri pentru copii - revistamargot.ro

Pentru că Moșul se apropie cu pași repezi, îți dăm câteva idei de cadouri care nu doar îl vor încânta pe micuțul tău, ci îi vor și dezvolta anumite aptitudini.

Cadouri pentru copii - revistamargot.ro

sursa foto: Pinterest

3-4 ani

Joc de memorie

Există o mare varietate de jocuri de memorie, așa că poți alege un set cu imagini care știi că vor fi pe placul prichindelului tău.

Oul magic

Cel mic trebuie să respecte niște instrucțiuni simple, iar la final, un pui de dinozaur își va face apariția. Este un joc minunat pentru a-l învăța răbdarea și grija, dar și datorită elementului surpriză.

Jucărie de pluș

Un obiect clasic, îndrăgit de orice copil. Fete sau băieți, cu toții tânjesc după un prieten pufos. Rămâne la latitudine ta ce animăluț să fie sau dacă să scoată și sunete sau nu.

Cadouri pentru copii - revistamargot.ro

Castel din nisipi kinetic, sursa foto: Pinterest

4-5 ani

Set de magie

Un joc de care micuțul va fi fascinat și cu care îi poate surprinde pe cei dragi lui. Va fi foarte încântat să ofere un spectacol pentru părinți.

Joc de construit

Cuburi sau Lego, copiii vor vrea mereu să ridice ceva. Nu uita să-i spui Moșului să aducă și o cutie în care să le adunați.

Joc „Îmbracă manechinul”

Pentru fetițele creative pasionate de frumos, acesta este un joc de păpuși care le va stimula imaginația. Există și varianta unui album în care sunt deja desenate siluetele, iar copilul trebuie să deseneze ținutele.

Nisip kinetic

Tot la capitolul construcții, nisipul kinetic este fascinant nu doar pentru copii, cât și pentru adulți. Partea cea mai bună? Spre deosebire de cuburi, de care te mai poți împiedica prin casă, nisipul nu-ți poate provoca vânătăi. Însă atenție, să nu intre în ochi!

Cadouri pentru copii - revistamargot.ro

Literele magnetice vor ajuta la învățarea rapidă a alfabetului și scrisului, sursa foto: Pinterest

5-6 ani

Litere magnetice

Primii pași spre învățarea alfabetului se pot face în joacă. Încet-încet, își vor face loc pe frigider mesaje scurte și haioase, iar cel mic va fi bucuros să descopere un nou mod de a comunica cu părinții lui.
Joc Snake and Ladders

Un joc de societate pentru 2-4 jucători. Numai bun pentru seri distractive în familie.

Cadouri pentru copii - revistamargot.ro

sursa foto: Pinterest

6-8

Set de cristale

Pentru micul explorator, fie că e fetiță sau băiețel, există numeroase kituri. Fie descoperă cum se formează cristalele, cum cresc plantele sau analizează lucruri la microscop. Curiozitatea este bună atunci când e canalizată spre lucruri folositoare.

Instrument muzical

Aceasta este vârsta ideală pentru a se apuca de muzică. Deci dacă știi că își dorește mult să încerce să cânte, pentru început, o orgă de jucărie sau o chitară vor fi o idee bună de a vedea dacă este o pasiune serioasă sau doar joacă.

Set de pictură

De mici copiii sunt fascinați de culori, însă dacă micuțul tău nu se desparte nicăieri de creioane nici la această vârstă, poate e cazul să treceți la următorul nivel. Un set generos cu carioci, pixuri colorate, creioane de ceară, culori acrilice, îi va permite să exploreze combinând mai multe medii.

Cadouri pentru copii - revistamargot.ro

sursa foto: Pinterest

8-10

Joc Dixit

Pentru dezvoltarea imaginației și a vocabularului. Dar și pentru a deprinde noțiuni mai abstracte. În plus, toate rundele sunt amuzante.

Machetă

Știi sigur ce-l pasionează mai mult pe copilul tău. Fie că sunt avioanele, mașinile sau trenulețe, există o machetă pentru orice. Dacă totuși ți se par prea migăloase, există și varianta puzzle-ului 3D. Aceasta e mai ofertantă, deoarece poți găsi animale și clădiri care abia așteaptă să troneze expuse un pe un raft.

Twister

Pentru mobilitate și ocazia de a le da și cei mici ordine celor mari. Distracție garantată! Și poze în ipostaze amuzante.

Kit de înfrumusețare

Fetițele cochete vor adora un set de colorare a șuvițelor de păr. Sau unul de machiaj special conceput pentru copii, cu ingrediente non-toxice. Știai că există ojă care se poate spăla cu apă și săpun?

Câștigi puncte bonus dacă indiferent de cadou, te alături celui mic la joacă! Peste ani, copiii își vor aminti cu drag de atmosfera sărbătorilor de iarnă, nu conținutul cutiei frumos ambalate.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.