Concursuri

CONCURS – Opera Comică pentru Copii – premii multiple

CONCURS - Opera Comică pentru Copii - premii multiple

Lansăm un nou concurs UNIC, marca Opera Comică pentru Copii, pentru câștigarea unor premii multiple.

Vă dezvăluim cuvintele cheie pentru ca distracția să fie garantată: desene animate, șotron, Nicu Alifantis.

În cadrul acestui concurs se pun la bătaie următoarele premii:

– o invitație triplă la spectacolul Muzica Desenelor Animate care va avea loc la Opera Comică pentru Copii în data de 15 iunie, orele 19

și

– o invitație triplă la spectacolul Șotron, susținut de Nicu Alifantis, tot la Opera Comică pentru Copii în data de 16 iunie, orele 19.

Pentru ca participarea să fie validată, vă rugăm îndepliniți cumulativ aceste două condiții:
– TAG altor cinci persoane la postarea de pe Facebook prin care anunțăm concursul
– LIKE paginii de Facebook a Revistei Margot.

Ambii câștigători vor fi desemnați cu ajutorul site-ului tragerilasorți.ro. În cazul în care premiile nu sunt revendicate până pe data de 15 iunie, orele 10.00, premiile vor fi alocate altor doi participanți (rezerve), stabiliți tot prin tragerilasorti.ro.

Concursul se va derula între 10 – 14 iunie 2019, ora 10:00. Câștigătorii vor fi anunțați în seara zilei de 14 iunie 2019. Fiecare participant se poate înscrie o singură dată la concurs, indiferent de numărul de comentarii sau tag-uri. Se vor lua în calcul doar înscrierile ce îndeplinesc cumulativ condițiile de participare. Nu sunt acceptate TAG-urile către propriul profil. Nu se acordă contravaloarea în bani a invitațiilor triple, la nici unul dintre spectacole.

Pe 15 iunie, începând cu ora 19:00, la Grand Arena OCC, oamenii de toate vârstele, sunt așteptați la spectacolul ,,Muzica desenelor animate”, în regia maestrului Cristian Mihăilescu, unde vor putea asculta melodii celebre din filmele de animație și din seriale consacrate de desene animate. Artiștii talentați ai Operei Comice pentru Copii sunt cei care vor da viață personajelor, iar programul artistic variat și incitant va conține momente inedite care promit să sublinieze frumusețea și unicitatea faimoaselor filme de animație, mai vechi sau mai noi.

CONCURS - Opera Comică pentru Copii - premii multiple

Ultima zi a Festivalului Opera Copiilor 2019 se încheie cu un invitat de onoare – cantautorul Nicu Alifantis, care va susține duminică, 16 iunie, pe scena Grand Arena OCC, începând cu ora 19:00, spectacolul său original dedicat copiilor, intitulat ,,Șotron”. Acest concert al copilăriei, al purității, incocenței și al celor mai frumoase amintiri, promite să atingă inimile tuturor celor prezenți în sală.

CONCURS - Opera Comică pentru Copii - premii multiple

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.