Agenda piticilor

CONCURS – Opera Comică pentru Copii – spectacolul Spărgătorul de Nuci

Spărgătorul de Nuci Opera Comică pentru Copii

Lansăm un nou concurs UNIC, marca Opera Comică pentru Copii, pentru câștigarea unor premii numai bune de savurat în familie.

Vă dezvăluim cuvintele cheie pentru ca distracția să fie garantată: Zâna Fondantelor, Regele Șoarecilor, Clara și Fritz.

Spărgătorul de Nuci Opera Comică pentru Copii

În cadrul acestui concurs se pun la bătaie următoarele premii:

– două invitații duble la spectacolul de balet, Spărgătorul de Nuci, care va avea loc la Opera Comică pentru Copii în data de 06 decembrie, orele 18.30

 Pentru ca participarea să fie validată, vă rugăm îndepliniți cumulativ aceste două condiții:
– TAG altor cinci persoane la postarea de pe Facebook prin care anunțăm concursul
– LIKE paginii de Facebook a Revistei Margot.

Câștigătorii vor fi desemnați cu ajutorul site-ului tragerilasorți.ro. În cazul în care unul din premii nu este revendicat până pe data de 05 decembrie, orele 22.00, premiul va fi automat alocat, fără notificare, altui participant (rezervă), stabilit tot prin tragerilasorti.ro.

Concursul se va derula între 02 – 05 decembrie 2019, ora 10:00. Câștigătorii vor fi anunțați în seara zilei de 05 decembrie 2019. Fiecare participant (profil personal) se poate înscrie o singură dată la concurs, indiferent de numărul de comentarii sau tag-uri. Vor fi înscriși doar cei ce vor îndeplini condițiile de participare până data și ora de terminare a concursului. Se vor lua în calcul doar înscrierile ce îndeplinesc cumulativ condițiile de participare. Nu sunt acceptate TAG-urile către propriul profil. Nu se acordă contravaloarea în bani a invitației triple.

Opera Comică pentru Copii prezintă și în această stagiune, la Sala Mare, spectacolul de balet “Spărgătorul de Nuci”. Baletul ,,Spărgătorul de Nuci” de Ceaikovski, jucat de-a lungul timpului pe marile scene ale lumii, este cadoul perfect pentru luna sărbătorilor de Crăciun. Ce poate fi mai frumos decât un spectacol minunat, în regia lui Cătălin Caracaş, care să ne ducă în lumea basmelor şi a copilăriei?

 

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.