Fun Time

Oscar 2019 și poveștile sale de dragoste

Oscar 2019 și poveștile sale de dragoste - RevistaMargot.ro

Dacă de dimineață am vorbit despre câștigătorii premiilor Oscar 2019, iată că a venit momentul și poveștilor sale de dragoste.

Unele sunt evidente și împărtășite cu publicul, altele încă nu, dar cu siguranță ne fac să visăm.

În final, acesta este rolul Hollywood-ului, nu?

Momentul ce nu mai are nevoie de nici o prezentare este cel în care Bradley Cooper și Lady Gaga interpretează împreună melodia Shallow.

Totul le-a ieșit minunat. Astfel că, cei doi au primit aplauzele publicului chiar și în pauză. Ceea ce se pare că a fost o premieră a festivităților.

Gurile rele de la Hollywood spun că le-a ieșit chiar prea bine și că este evidentă chimia dintre cei doi.

Noi nu putem decât să le dăm dreptate. Lady Gaga s-a despărțit de curând de logodnicul ei; ceea ce nu a făcut decât să alimenteze și mai mult speculațiile.

Dacă prietenia dintre cei doi va da naștere la o nouă poveste de dragoste, marca Oscar, vom vedea. Deși, ea pare în plină desfășurare.

O altă poveste de dragoste pentru romanticii incurabili din toată lumea este cea dintre Rami Malek și colega sa de film, Lucy Boynton.

Zvonurile au curs de ceva timp despre o presupusă relație, însă actorul de origine egipteană este extrem de discret cu viața sa privată.

Confirmarea oficială a relației a venit cu circa o lună în urmă. Declarațiile de la discursul de acceptare a premiului Oscar, pentru cel mai bun actor în rol principal în filmul Bohemian Rhapsody, și gesturile pline de tandrețe dintre cei doi nu fac decât să ne bucure.

Întregul discurs al lui Rami Malek a fost unul extrem de echilibrat, modest și cu ușoare note (auto)ironice, așa că vă invităm să-l vizionați, dacă nu ați facut-o deja.

 

 

Și dacă tot vorbim de cupluri și povești de iubire ați văzut ce au purtat la ceremonia Jason Momoa și soția sa, Lisa Bonnet?

Să mai zică cineva că bărbații nu pot purta roz.

 

Sursa foto – IMDB

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.