Sănătate

Psih. Raina Șaguna discută dependența de zahăr la copii

Psih. Raina Șaguna discută dependența de zahăr la copii - RevistaMargot.ro

Primul pas pentru orice schimbare este acceptarea. Și poate că acum este cel mai potrivit moment pentru a te întreba: Ce mic pas pot face azi pentru a-l ajuta pe copilul meu să se simtă iubit și acceptat necondiționat?

Psih. Raina Șaguna discută dependența de zahăr la copii - RevistaMargot.ro

Raina Șaguna este psihoterapeut integrativ și psiholog clinician, cu formare în Psihoterapie Integrativă, atestată de Colegiul Psihologilor din România, membru al Institutului Român de Psihoterapie Integrativă și al Federației Române de Psihoterapie. Raina are la bază și formări în terapie cognitiv-comportamentală, hipnoză ericksoniană, psihoterapii de scurtă durată, precum și un master în programare neuro-lingvistică și coaching.

„În cadrul proiectului Dependenții Anonimi, în care lucrez de mai bine de 6 ani, ajut persoanele dependente nu doar de alcool, fumat, substanțe, jocuri de noroc și muncă, ci și persoanele dependente de bani, putere, imagine, tehnologie, jocuri video, internet, calculator, gadgeturi, control, performanță. Rolul meu este să-i ajut pe pacienții mei să găsească un sens al propriilor vieți, astfel încât să se poată bucura de aceasta, liberi fiind de orice dependență.”

 

Fetiță, încercând să facă alegeri sănătoase alimentare, sursa foto: LA Parent

1 2 3 4
Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.