Evenimente

4 motive pentru care să vizitezi târgul Baby Expo+GIVEAWAY

4 motive pentru care să vizitezi târgul Baby Expo - RevistaMargot.ro

În perioada 16-19 mai va avea loc, la Sala Polivalentă, târgul Baby Expo, dedicat viitoarelor mămici, tinerilor părinți și copiilor cu vârste între 0 și 5 ani.

Să știți însă că găsiți lucruri faine și pentru copii mai mari. Târgul împlinește în acest an venerabila vârstă de 17 ani și este deja o tradiție în rândul părinților, dar și al copiilor.

Fata noastră este fascinată de acest târg și ar putea să petreacă ore bune aici.

Am studiat oferta târgului ce urmează și am alcătuit un top al motivelor pentru care merită vizitat.

1. Producătorii români sau mici afaceri locale – aici îi găsiți pe toți la un loc și le puteți vedea și cere informații despre produsele lor, făurite cu mult drag.

De multe ori, îi găsiți la stand chiar pe oamenii din spatele proiectului și le puteți asculta poveștile. Sunt faine și veți găsi în ele multe zâmbete, pasiune, dar și oboseală.

Nouă ne place mult la standul colorat al celor de la Buva, pe care îl vizităm de fiecare dată.

2. Maternități și bănci de celule stem – aici e locul unde să discutați cu reprezentanții maternităților private și al băncilor de celule stem și să le adresați întrebări.

De obicei, se oferă și reduceri pentru contractele încheiate în cadrul târgului. Marele avantaj este că îi găsiti pe toți într-un singur loc, ceea ce vă scutește de drumuri și telefoane.

3. Cursuri gratuite – în cadrul târgului puteți urma, complet gratuit, un curs de puericultură. Pe lângă informațiile utille, la finalul acestuia veți primi un atestat care îl va ajuta pe tătic să beneficieze de trei săptămâni în prima lună de viață a bebelușului.

Veți mai putea participa și la un curs de pregătire pentru alăptare sau la cel adresat siguranței bebelușui. Organizatorii au pregătit și un seminar despre somnul nou-născutului și unul dedicat celulelor stem. Toate sunt gratuite, însă necesită înscriere în prealabil.

4. Varietate de produse – dacă nu știți ce cărucior să alegeți, aici e locul unde puteți puteți testa și proba diverse modele sau mărci.

Valabil și pentru pătuțuri, sisteme de purtare sau scaune de mașină, de exemplu.

Alte detalii logistice:

– Copiii au access gratuit, adulții trebuie să plătească 15 lei pentru acces. Lăsați-ne un comentariu la acest articol și vă oferim o invitație dublă, pentru acces gratuit. (Later edit: au fost date toate invitațiile)

Este bine de știut că nu toți comercianții au POS, așa că e bine să aveți și o rezervă de cash la voi. Nu de alta, dar nu există bancomat în zona Sălii Polivalente.

Programul de vizitare este de joi până sâmbătă înre orele 10 si 19, iar duminică până la orele 16.

– Puteți parca în fața Sălii Polivalente, unde sunt aproximativ 300 de locuri.

 

4 motive pentru care să vizitezi târgul Baby Expo - RevistaMargot.ro

Distribuie:
9 comments
  • Revista Margot 23 aprilie, 2019 at 17:19 Răspunde

   Multumim si noi pentru aprecieri❤ va rugam sa ne spuneti pe ce nume sa trecem invitatia. O veti putea ridica de la intrare, in oricare din cele patru zile ale targului.

  • Revista Margot 2 mai, 2019 at 11:08 Răspunde

   Multumim pentru aprecieri❤ va rugam sa ne spuneti pe ce nume sa trecem invitatia. O veti putea ridica de la intrare, in oricare din cele patru zile ale targului. O sa fie greu sa va tineti de lista. Sunt multe lucruri faine la targ 🙂

   • Gavanarescu Elena-Iuliana 3 mai, 2019 at 09:21 Răspunde

    Va multumesc. Va rog sa treceti pe invitatie numele: Gavanarescu Elena-Iuliana. Voi merge impreuna cu sotul: Gavanarescu Cristian. O zi cu mult soare sa aveti!

  • Revista Margot 2 mai, 2019 at 11:07 Răspunde

   Multumim pentru aprecieri❤ va rugam sa ne spuneti pe ce nume sa trecem invitatia. O veti putea ridica de la intrare, in oricare din cele patru zile ale targului.

  • Revista Margot 3 mai, 2019 at 14:18 Răspunde

   Multumim pentru comentariu ❤ va rugam sa ne spuneti pe ce nume sa trecem invitatia. O veti putea ridica de la intrare, in oricare din cele patru zile ale targului.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.