Copilul

5 animaţii de văzut împreună cu cei mici în luna octombrie

5 animaţii de văzut împreună cu cei mici în luna octombrie, sursa: popsugar - revistamargot.ro

Mămici, bunici şi tătici, haideţi cu cei mici la film!

Iată o lista cu animaţii must-see luna aceasta, care vor ajuta la dezvoltarea imaginaţiei copilului tău şi vor sublina valori importante precum familia sau prietenia. Să începem, așadar!

Happy Family, sursa: imdb

 

Happy Family/Familia Monstrulescu

O animaţie ce vine în întâmpinarea Halloweenului, care ne invită să descoperim ce înseamnă să fii altfel, prin intermediul unei familii neconvenţionale care se confruntă cu o mulţime de probleme: mama se luptă să menţină pe linia de plutire librăria pe care o deţine, tatăl se confruntă zilnic cu un şef tiranic, iar copiii întâmpină probleme specifice vârstei.
Ca şi cum toate acestea nu le erau de ajuns, cei patru merg la un bal mascat unde Baba Yaga îi blesteamă, aşa că familia „fericită” se transformă în familia Monstrulescu. Urmează o cursă plină de aventuri amuzante la finalul căreia cei patru vor vedea dacă decid să se întoarcă la viaţă dinainte, sau au curajul să o ia de la început. Împreună!

 

The little vampire, sursa: imdb

The Little Vampire/Micul vampir

Tot în preajma Halloweenului merită vizionată şi această animaţie, care va avea premieră fix cu câteva zilei înainte acestei sărbători: pe 27 octombrie!
Filmul ne spune povestea lui Rudolph, un vampir în vârstă de 13 ani, al cărui clan este ameninţat de un vânător notoriu de vampiri. El îl cunoaşte pe Tony, un muritor de vârstă lui, care este fascinat de castele vechi, cimitire şi… vampiri. Tony îl va ajută pe Rudolph în aventură plină de acţiune, dar şi de umor, în care vor porni pentru a-şi învinge redutabilii adversari, şi împreună vor salva familia lui Rudolph, devenind, astfel, cei mai buni prieteni.

 

Anchor’s up! Sus Ancora!

O ora şi jumătate de aventuri pe mare şi pe uscat, alături de curajosul Elias, care e pe cale să afle un lucru extrem de important: valoarea prieteniei.
Toată aventură începe atunci când Elias este chemat de urgenţă în ajutor de către oraşul vecin, pentru a salva un vapor, în timpul unei furtuni nemiloase. Şi pentru că acesta se descurcă atât de bine, i se oferă de lucru în acest oraş, unde se mută şi îşi lasă în urmă prietenii. Lucrul în noul oraş este mult mai greu decât şi-a imaginat. Într-o seară, Elias are un schimb dur cu o bandă locală, care se dovedeşte a face excavări ilegale pentru a extrage un metal preţios emiţător de unde electromagnetice care pot influenţă vremea. Nu va trece mult timp şi Elias îşi va da seama că, pentru a demască operaţiunea ilegală, are nevoie de ajutorul vechilor săi prieteni. Am spus deja prea multe aşa că ne oprim aici şi vă lăsăm vouă plăcerea descoperirii!

My little pony, sursa: imdb

 

My Little Pony: The Movie

Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy şi Rarity sunt protagoniştii aventurilor incredibile din animaţia My Little Pony. Aceştia trec prin încercări de tot felul ce au că scop salvarea căminului lor, Ponyville. Atunci când o nouă forţă malefică le ameninţă oraşul aceştia pornesc într-o călătorie plină de peripeţii unde întâlnesc noi prieteni şi provocări interesante. Această călătorie le va demonstra încă o dată că prietenia este magică şi are puterea de a salva lumea.

 

The swan princess, sursa: imdb

The Swan Princess Royally Undercover/Prinţesă Lebădă: Sub acoperire regală

Fetiţele probabil că se vor da în vânt după această animaţie, dar poate nici băieţeii nu vor rămâne insensibili în faţa unor aventuri ce implică spioni, detectivi şi mistere greu de descifrat. Iată care e stesubiectul acestei animaţii: după ce în Regat sosesc nişte vizitatori misterioşi, prinţesa Alise, Lucas și prietenii lor pornesc într-o misiune de spionaj ultrasecretă, pentru a vedea cine este de încredere, şi cine nu. Vor avea nevoie de abilităţile lor de detectivi super pricepuţi, dar şi de gadget-uri cool pentru a dezlega misterul „regal” şi pentru a salva Regatul.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.