Parenting

Citate ale actriței Drew Barrymore, despre parenting

Citate ale actriței Drew Barrymore, despre parenting - RevistaMargot.ro

Drew Barrymore are o listă întreagă de realizări. Este actriță, producător, regizor și creator al unei linii de produse cosmetic, dar lucrul preferat al acesteia este să fie mamă.

Barrymore le crește alături de fostul ei soț, actorul Will Kopelman, pe cele două fetițe ale sale, Olive, în vârstă de șase ani, și Frankie, de patru ani.

„Fetițele mele (not. red.) sunt persoanele mele preferate din întreaga lume” a spus aceasta în 2016, în timp ce era invitată a emisiunii Entertainment Tonight.

Am selectat pentru voi câteva dintre cele mai drăguțe mesaje din sfera parentingului, pe care actrița americană le-a transmis publicului său.

Ce zice Drew Barrymore despre:

Cum este să iubești ca mamă

„Credeam că știu ce este dragostea, dar Dumnezeule, habar nu aveam. Nu mi-am imaginat niciodată câtă dragoste le pot purta copiilor mei”.

Provocările unei proaspete mame

„E ca și cum e cea mai mare îndrăgosteală a vieții tale. Am palpitații la inimă atunci când conduc spre casă și mă gândesc „că de abia aștept să ajung la ea (fetița mea, not trad.)”.

Ceea ce și-ar fi dorit să știe despre maternitate, înainte de a deveni părinte

„Te simți de parcă mintea ta joacă mereu șah. Este uimitor – după ce copilul tău plânge 12 ore, vei începe să râzi și îl vei iubi și mai tare. Dar în ziua următoare, cel mai mărunt lucru te poate doborî. Totul este o surpriză constantă”.

Despre excursia la Disney

„Am fost la Disney World iar acest lucru a fost ca un vis devenit realitate, pentru întreaga familie. Copiii erau atât de bucuroși, iar eu am plâns continuu. Cenușăreasa a crezut că sunt nebună”

Despre corpul unei mame după naștere

„Nu am arătat niciodată bine într-un costum de baie, iar acum arăt și mai rău. Am celulită. Dar prefer să arăt puțin mai rău într-un costum de baie și să fi născut acești copii ai mei”.

Despre cum găsește bucurie în munca ei

„Uneori mă simt de parcă (munca și parentingul, not.red.) trag de mine în două direcții diferite, și mă simt destrămată, în mintea mea chiar mă sperii…în unele zile sunt fericită că am încheiat cu munca pentru a mă putea concentra exclusiv pe copii. Îmi iau energia din muncă și apoi mă duc să-mi fac meseria de mamă”.

Despre ceea ce fetițele sale au învățat-o

„Mereu iubesc și încerc să trăiesc „fără ocolișuri!. Cred că așa te simți cel mai bine, iar copiii mei au înnobilat acest standard într-un mod pe care nici nu pot să-l descriu”.

Despre cum e să ai un moment liber ca părinte

„Când ai vreodată vreun moment liber ca părinte, când te poți întinde pe pat pentru câteva minute să citești o revistă într-un hotel, nu te gândești decât: „Cum de am furat câteva momente doar pentru mine? De ce mă simt de parcă aș încălca legea?”.

Cum sunt călătoriile cu copiii

„Când vine vorba de mine (not. red.) sunt cea mai dezorganizată persoană. Nimeni nu m-ar lăsa să duc grija propriului pașaport de una singură. Atunci când vine vorba despre copiii mei, mă simt ca un soldat, care în loc de vestă antiglonț poartă asupra lui gustări și biberoane. Iubesc să merg în excursii cu copiii – am mers la Disneyland și Legoland – și mă simt atât de bine pregătită atunci, de parcă am merge la război. În loc de armură, am însă asupra mea lucruri pentru copii”.

Cel mai surprinzător lucru la a fi mamă

„Cred că maternitatea este atât de modestă. Realizezi cât de prost pregătit ești și cât de puține lucruri știi. Dar această dragoste depășește orice altă dragoste pe care o cunoști și brusc începi să cauți toate răspunsurile și să intri în contact cu instinctul tău”.

Despre realitatea parentingului

„Este o călătorie, sunt obosită, dar este cea mai frumoasă călătorie pe care am făcut-o în toată viața mea”.

Sursa articolului HuffPost
Sursa fotografiei: Ben Gabbe via Getty Images

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.