Agenda piticilor

Alegria te invită la târg! 6-9 septembrie – Romexpo

Alegria te invită la târg! 6-9 septembrie - Romexpo - RevistaMargot.ro

Alegria este cunoscut ca fiind un eveniment dedicat părinților și copiilor, care susține tinerii antreprenori români.

Între 6-9 septembrie, Alegria participă la Street Food Carnival, cel mai mare eveniment de streetfood din Europa.

Nu pierdeți spectacole, concerte live, street art și multe altele! Dar nici cei peste 20 de expozanți români din diverse domenii.

La Alegria îi puteți întâlni pe:

Maam with love și cei de la A.I.P.A (Asociația pentru intervenție precoce în Autism) – o serie de haine colorate și imprimate cu animalățe, prin a căror achiziție poți veni în sprijinul beneficiarilor A.I.P.A. București.

„Ați auzit de Alegria,evenimentul pentru părinți și copii? Eu am fost în primăvara cu piuapiua.ro și a fost mare veselie. Găsiți acolo haine pentru toate vârstele, accesorii, jucării și cărți. ???? A doua ediție va avea loc în cadrul celui mai mare eveniment de street food din Europa Bucharest Street Food Festival , la Romexpo, în perioada 6-9 Septembrie, dar cu piuapiua.ro o să vă întâlniți doar în weekend. Ne vedem acolo!” – Alice Cavaleru de la PiuaPiua

Techir – un brand de cosmetice ce au în compoziția lor apa și nămolul din lacul Techirghiol. Săpunuri naturale, uleiuri de corp și de masaj, creme antiinflamatoare, creme de mâini și sare de baie!

Cajuki – adică haine, încălțăminte și jucării pentru bebeluși și copii.

Michael Lush Baby – un marcă prezentă în România și SUA, care îmbunătățește viața părințiilor cu ajutorul produsului Luca, ghiozdanul unisex și multifuncțional.

Ambra Tela – articole de îmbrăcăminte destinate copiilor și bebeilor

„Cartea Misterul Numelui invită copiii să descopere cât de capabili sunt și îi încurajează să-și folosească minunatele resurse pe care le dețin în interiorul lor. Ia-ti copilul intr-o călătorie de autocunoaștere, de descoperire a sinelui. El este chiar personajul principal al cărții”

Pooky – brand de hăinuțe pentru copii, numai din materiale naturale, precum merinosul, bambusul, inul și lâna fiartă.

Pictează 3D va ține copiii ocupați cu ajutorul unor figurine care pot fi pictate pe loc, în timpul în care părinții fac shopping la târgul Alegria.

Fairies’ Touch – accesorii și îmbrăcăminte pentru cei mici

– CDIEM Accessories, WarewarE Waistbags, mokoFUN, Lama Atelier și mulți alții

Între 6-9 septembrie ne vedem la Romexpo la cea e-a doua ediție a târgului Alegria!

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.