Fun Time

Animalele de la circ înlocuite de holograme

Animalele de la circ inlocuite de holograme

Începe sezonul estival și, odată, cu el și spectacolele de circ, nelipsite de pe Litoralul românesc. Toate aceste companii aduc în spectacolele lor și animale sălbatice. Pentru că, nu-i așa, nu e circ fără elefanți, zebre sau tigri. Un circ din Germania ne demonstrează că este posibil să înlocuiești animalele în carne și oase cu holograme. Iar spectacolul nu pierde nimic din grandoare. Dimpotrivă.

Animalele de la circ înlocuite de holograme

Sursă foto: brightfeed.net

Este vorba despe Circul Roncalli din Germania, înființat în anul 1976. Proprietarii săi, din dorința de a rezolva problema cruzimii împotriva animalelor de la circ, au decis să facă un pas înainte către tehnologie. Și astfel, în arena de 32 de metri lațime, pe lângă acrobați și clovni, intră în scenă hologramele.

Animalele de la circ înlocuite de holograme

Sursă foto: brightfeed.net

Cu ajutorul a 15 ingineri și designeri și a 11 proiectoare cu laser, de ultimă generație, publicul are parte de o experiență de neuitat. Contrastul este perfect, la fel și culorile, iar vizibilitatea este aceeași, indiferent de locul în sală.

Animalele de la circ înlocuite de holograme

Sursă foto: brightfeed.net

Organizațiile pentru protecția animalelor au atras mereu atenția autorităților asupra modului crud în care sunt tratate animelele de la circ. În ultimii ani, se fac presiuni din ce în ce mai mari pentru ca spectacolele de circ cu animale dresate să fie interzise.

 

Primele semnale pozitive vin din Anglia, unde în mai 2019 a fost introdusă în Parlament o lege ce prevede ca, începând cu anul 2020,pe teritoriul Regatului Unit, să fie interzise toate companiile de circ ambulant.

Iată și un scurt video cu hologramele în acțiune:

(Sursă foto: brightfeed.net)

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.