Agenda piticilor

Iarmaroc Zen Editia #4 – Iarmarocul Părinților și Copiilor

Sau o duminică zen, de început de vară, petrecută în familie, în București!

Unde?

La Iarmaroc Zen – Iarmarocul Părinților și Copiilor, Ediția #4, de vară.

Când?

Duminică, 23.06.2019, de la ora 10.00, la Nod makerspace – Splaiul Unirii 160, la doar 5 minute de mers pe jos de la stația de metrou, Timpuri Noi.

Intrare: Copiii au intrare liberă, iar pentru adulți taxa de participare este 10 lei (se poate achita doar cash)

 

Zen pentru întreaga familie într-o zi de duminică, la început de vară, în București:

Fiecare ediție Iarmaroc Zen îmbină utilul cu plăcutul, exact așa cum se întâmpla zilnic și în viața de familie.

    Util, pentru că:

  • selectăm cu atenție expozanții și partenerii participanți. Este important pentru noi să aducem în atenția părinților, o gamă diversă de produse de calitate cu discounturi sezoniere demne de luat în seamă. Pentru că tuturor ne plac discounturile și știm că lucrurile pentru cei mici nu sunt întotdeauna cele mai ieftine.
  • găsești o zonă special dedicată baby wearing-ului, unde poți beneficia de consultanță gratuită, asigurată de Mara Popescu, de la Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare
  • există o zonă de consultanță lectură, dedicată părinților, asigurată de Cărturești
  • poți contribui pentru o cauza socială, în ceea ce numim Zen Umanitar: Cauza socială a ediției acesteia a Iarmarocului va fi reprezentată de: Dream Project Romania – un proiect ce urmărește independența financiară a mămicilor minore. Reprezentanții proiectului vor fi prezenți și cu un stand, de unde puteți achiziționa diferite lucruri, iar banii primiți pentru acestea vor merge către cauza pentru care aceștia luptă!
  • poți afla mai multe legate de educație și implicare civică de la prietenii noștrii de la Grow Up Romania

Plăcut, pentru că:

Iarmaroc Zen este gândit, pornind de la conceptul de petrecere a timpului liber în familie, împreună, asigurând o experiență completă pentru toți membrii ei.

De aceea vom avea amenajate atât indoor, cât și outdoor zone dedicate:

  • Locuri de joacă pentru bebeluși și copii si diverse ateliere distractive, în special pentru grupa de vârstă 0-7 ani: baloane de săpun, jocuri creative cu nisip colorat natural, pictură pe figurine 3D, Lego, jocuri de construcție, sesiuni de lectură asigurate de unii din expozanții prezenți, jocuri de îndemânare și socializare.
  • Zonă de relaxare outdoor si indoor, cu mâncare sănătoasă și delicioasă.
  • Zonă dedicată de alăptare, schimb și hrănire a bebelușilor powered by Artesana.
  • Zonă de make up pentru mamici.
  • Degustări de produse sănătoase, unele nou apărute, aduse de partenerii, Artesana și SanoVita.

Cumpărăturile se pot face atât cash cât și cu cardul de la majoritatea expozanților. Intrarea la eveniment se va achita doar cash.

Mai multe detalii puteți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului, unde puteți afla mai multe despre expozanții, dar și alte informații precum discounturi și tipurile de produse pe care le veți găsi.

Așadar, daca nu ati planificat nimic pentru duminica de 23 iunie, petreceți timp de calitate în familie, la Ediția #4, de vară a evenimentului Iarmaroc Zen, la Nod makerspace, Splaiul Unirii nr. 160.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.