Utile în Sarcină

Aplicații utile gravidelor și mămicilor

Aplicații utile - revistamargot.ro

Când ești însărcinată, nu doar burtica ta crește văzând cu ochii, ci și volumul de informații noi pe care trebuie să le gestionezi, precum și numărul obiceiurilor pe care trebuie să le încorporezi în noua ta viață. Îți prezentăm o scurtă listă cu aplicații ce-ți pot fi de ajutor.

 

  1. Pregnancy week by week

Această aplicație te poate ajuta să calculezi în ce săptămână de sarcină ești și când este posibil să naști. Desigur, ca și în cazul prognosticului medicului, data este orientativă. Altă funcție utilă este aceea de a ține o evidență a greutății și a loviturilor fătului. Pentru a te ajuta să ai un dialog mai bun la următoarea vizită la medic, există și opțiunea de a păstra un jurnal al simptomelor experimentate pe durata sarcinii. Astfel, eviți riscul de a uita să-i comunici medicului schimbări importante ce au loc între vizitele medicale.

  1. The bump

Iată o aplicație amuzantă care face comparații săptămânale ale bebelușului cu un fruct. În plus, pentru a fi și practică, ai posibilitatea de a adresa întrebări experților legate de schimbările prin care treci. Fă poze săptămânale cu evoluția burticii și vei avea laolaltă multe amintiri frumoase.

  1. Glow nurture

Cu această aplicație, nu doar ții un jurnal al sarcinii, ci poți și interacționa cu alte viitoare mămici.  Îți împărtășești experiențele, temerile și speranțele cu persoane care te pot înțelege și ajuta. Dacă vrei, poți ține evidența mișcărilor fătului, iar când sosește clipa mult-așteptată, aplicație te poate ajuta la contorizarea contracțiilor.

  1. Prenatal pilates

Sarcina nu este o boală sau o afecțiune, așa că odată ce ai aflat că ești gravidă, este cu atât mai important, atât pentru tine, cât și pentru făt, să rămâi activă. În acest scop, aplicația îți prezintă exerciții adaptate perioadei de sarcină în care te afli. Pentru a-ți ușura sarcina, există opțiunea de a adapta sesiunile de antrenament în funcție de cât timp dispui.

  1. Cozi family organizer

Fie că ești gravidă sau proaspătă mamă, aplicația aceasta este binevenită în orice familie. Pentru bunul mers al sarcinilor domestice, ai un calendar codat pe culori. Partea cea mai simplă este că ai nevoie de un singur cont pentru întreaga familie și o parolă la care să aibă acces toti membrii familiei. Nimic mai ușor, nu? Toți membrii familiei cu acces la cont vor vedea modificările din calendar pe măsură ce le faci. Pentru ca nimeni să nu rateze momentele importante din viața de familie, cum ar fi aniversări sau serbări, competiții, poți stabili alarme. Dacă ești adepta listelor de cumpărături, acum le poți lua cu tine în format electronic și pe măsură ce cumperi obiectele, le poți tăia de pe listă, iar restul membrilor vor observa ce mai trebuie cumpărat și ce nu. Îți place să păstrezi rețetele tale favorite și ale celorlalți membri ai familiei? Ai ghicit, Cozi family organizer se ocupă și de asta. Dar ca să nu mai lungim vorba, cel mai bine ar fi să o descarci și să explorezi multitudinea de opțiuni oferite de aplicația-minune.

 

Spor la organizat!

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.