Copilul

Ce filme vedem împreună cu mici în ultima luna a anului?

Ce filme vedem împreună cu mici în ultima luna a anului? - revistamargot.ro

Spre bucuria celor mici, luna decembrie își revarsă sacul cu bunătăți cinematografice încă din primele zile. Iată câteva dintre cadourile cinematografice de care vă puteți bucura împreună.

sursa foto: IMDB

Paddington 2

Începând cu 1 decembrie sunteți invitați să luați parte la noile aventuri ale ursulețului Paddington, iubit atât de copii cât și de adulți. Care este povestea lui? Ursulețul Paddington s-a născut în 1958, din imaginația autorului pentru copii Michael Bond, ale cărui opere, „A Bear Called Paddington” şi seria „Paddington Bear” s-au vândut în peste 35 de milioane de exemplare şi au fost traduse în peste 40 de limbi.

În 2014, aventurile ursulețului au fost ecranizate într-un film ce a avut succes atât la public cât și la critici. Iar anul ăsta, Paddington revine cu noi aventuri! De dată asta, emblematicul personaj găseşte o carte unicat în anticariatul domnului Gruber şi se angajează în tot felul de activităţi pentru a strânge bani să o cumpere. Însă, atunci când cartea este furată, pentru Paddington şi familia lui devine prioritară demascarea hoţului.

Ce filme vedem împreună cu mici în ultima luna a anului? - revistamargot.ro

sursa foto: IMDB

The Dragon Spell

Dragonii și copiii au făcut mereu o echipă bună, în animații cel puțin! Noua fantezie animată cu dragoni ne transmite valori esențiale, precum cât de importantă este familia sau cât de mult contează sprijinul și timpul petrecut împreună cu părinții.

Aflăm asta prin intermediul poveștii lui Nicky, un copil îndrăzneț care, dorind să fie erou, precum tatăl său, pornește în căutarea dragonului ce era ținut captiv de o vrăjitoare. Pe Tărâmul Magic, își face mulți prieteni, o veveriță kamikaze, un liliac vorbăreț, dar mai ales pe Rocky, care-l învață să călărească melci viteziști cu trei ochi și să zboare cu țânțari prietenoși. Cel mai curajos dintre ei va vedea primul dragonul. Și-l vor putea face prieten?

Ce filme vedem împreună cu mici în ultima luna a anului? - revistamargot.ro

sursa foto: IMDB

Ferdinand

Părinți și bunici, vă mai amintiți de Ferdinand, tăurașul blând a cărui activitate preferată era mirositul florilor? Ei bine, acesta revine, de data asta pe marile ecrane, într-o animație ce îi poartă numele. Pentru cei care nu și-l amintesc, este vorba de protagonistul unui scurtmetraj animat produs de Walt Disney în 1938, inspirat de cartea pentru copii „Povestea lui Ferdinand” de Munro Leaf, și premiat cu un Oscar.

Noul film ce-l are ca erou ne face părtași la aventurile blajinului tăuraș cu inima mare care preferă să se îmbete cu parfumul florilor și să privească gâzele din poieni în loc să înfrunte matadorii în coride. Acesta este confundat cu o bestie periculoasă și dus departe de casă. Hotărât să dovedească tuturor că aparențele înșeală, Ferdinand își strânge o gașcă de animale și își croiește drum înapoi spre casă.

Ce filme vedem împreună cu mici în ultima luna a anului? - revistamargot.ro

sursa foto: IMDB

Jumanji

Aventură și exotism într-o fantezie pe care cei mici o vor întâmpina cu bucurie și ochii măriți de uimire. Filmul cu Dwayne Johnson în rol central este un fel de continuare al producției din 1995, ce îl avea ca protagonist pe Robin Williams. Producția respectivă avea la bază Jumanji romanul pentru copii al lui Chris Van Allsburg și a fost unul dintre cele mai populare filme de familie a anilor 1990.

În noul film Jumanji: Aventură în junglă, jocul se schimbă întrucât patru prieteni extrem de diferiţi sunt de data această absorbiţi în lumea jocului Jumanji. Atunci când descoperă pe o veche consolă video un joc pe care nu-l mai încercaseră, cei patru se hotărăsc să joace şi sunt imediat absorbiţi în decorul de junglă al jocului şi în avatarurilepe care şi le alege fiecare şi care sunt interpretate de Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart şi Karen Gillan. Astfel descoperă că nu sunt ei cei care joacă jocul, ci Jumanji îi joacă pe ei. Ei sunt nevoiţi să între în cea mai periculoasă aventură a vieţii lor, pentru că altfel, riscă să rămână blocaţi pentru totdeauna în jocul Jumanji.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.