Evenimente

De ce trebuie să participi la evenimentul „Fii un tată activ”?

De ce trebuie să participi la evenimentul „Fii un tată activ”? - RevistaMargot.ro

Tatăl joacă un rol unic și deosebit de important în creșterea și dezvoltarea armonioasă a copilului.

Conform statisticilor furnizate de Academia Americană de Pediatrie, după anul 2000, figura paternă e mai implicată ca oricând în îngrijirea copilului. Încă din primele luni de viață ale celui mic, tatăl poate fi de un real ajutor pentru mamă.

De aceea, dragi tătici, vă invităm să participați la evenimentul „Fii un tată activ!”, organizat de Asociația Activity și Editura Philobia.

Evenimentul își propune să aducă la lumină o temă foarte importantă – implicarea tatălui în creșterea copiilor.

Nu ratați discuțiile care vor avea loc pe data de 7 februarie la Libraria Luceafarul din București (Bd. Unirii, nr. 10), începand cu ora 18.30.

Printre speakeri se vor număra Andrei Mocanupsiholog și analist comportamental, Dr. Bogdan Fițiu – medic psihiatru pediatru, Andrei Chișcu – psiholog și tătic, precum și alți specialiști din domeniu. Discuțiile vor fi moderate de Alex Zamfir, cunoscut blogger activ în comunitatea de tătici din România. Cu toții îl cunoaștem. E amuzant, nu?

Discuțiile vor aborda subiecte precum modul în care viața de cuplu se schimbă odată cu apariția unui copil, importanța susținerii mamei de către partener, nevoile emoționale ale copilului, manifestarea afecțiunii de către tată, precum și alte subiecte relevante.

Evenimentul se adresează tuturor părinților care caută noi informații despre modul în care aceștia trebuie să se implice în creșterea și dezvoltarea pozitivă a copiilor.

Participanții vor putea consulta și achiziționa cărțile pe această temă propuse de Editura Philobia.

Asociatia Activity a fost înființată în 2015 de trei tineri specialiști (psihologi și pedagogi) care au lucrat încă din anii de studenție în domeniul dezvoltării copiilor tipici și atipici. Astfel, misiunea echipei Activity este să sprijine copiii care suferă de diferite tulburări de dezvoltare (autism, ADHD, Sindrom Down, întârziere în dezvoltare etc.). Asociația oferă terapie copiilor, dar și consiliere părinților și cadrelor didactice și încearcă să abordeze toți actorii implicați în dezvoltarea piticilor care au aceste probleme.

Mai multe detalii despre eveniment aici:

https://www.facebook.com/events/2585059401509231/

De ce trebuie să participi la evenimentul „Fii un tată activ”? - RevistaMargot.ro

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.