Sfaturi pentru mame

Facebook s-a folosit de adolescenți pentru a monitoriza activități pe telefon

Facebook s-a folosit de adolescenți pentru a monitoriza activități pe telefon - RevistaMargot.ro

– Apa Nova anunţă că în urma analizelor efectuate în ultimele ore calitatea şi potabilitatea apei produsă şi distribuită de către companie consumatorilor din Bucureşti sunt sigure.

Ministerul Sănătăţii a transmis miercuri seara ca până la obţinerea rezultatelor finale ale probelor prelevate, apa din reţeaua publică să nu fie folosită pentru băut, prepararea hranei sau în igienă personală.

Distribuitorul de apă din Capitală menţionează că a crescut concentraţia de clor din cauza topirii zăpezii şi a gheţii lucru care a dus la mărirea valorilor de amoniu din râul Argeş. Cu toate acestea, distribuitorul spune că valorile de clor sunt în limite normale.(Mediafax)

– Mai multe şcoli din Iaşi şi Sibiu au luat măsura suspendării cursurilor în clasele unde numărul de elevi care au absentat pentru că au fost răciţi a fost mai mare. (MEDIAFAX)

– Facebook a derulat o campanie în care utilizatorii cu vârste între 13 şi 25 ani puteau alege să devină cobai pentru administratorii reţelei de socializare, instalând, în schimbul unei recompense de până la 20 dolari pe lună, o aplicaţie numită Facebook Research.(Go4it)

– Guvernul a stabilit miercuri, printr-un Memorandum, instituirea schemei de minimis de 500 de milioane de euro privind Programul “gROwth – investim în copii, investim în viitor”, prin care va susține construirea, amenajarea și dotarea a 1000 de grădinițe cu profil sportiv. Este un ajutor de stat de care ar fi interesat omul de afaceri Ion Țiriac. În luna decembrie, întrebat dacă a discutat despre această schemă cu omul de afaceri Ion Țiriac, Darius Vâlcov, consilierul premierului, a răspuns: „Unele idei le-am discutat”. (Hotnews)

– Panouri anti-vaccinare au fost amplasate în mai multe localități din țară, miercuri, chiar în ziua în care Ministerul Sănătății a declarat epidemia de gripă. Panourile au fost amplasate, miercuri, în Târgu Mureș, pe str. Gheorghe Doja, în județul Brașov pe drumul spre Predeal, în localitățile Corunca și Târnăveni, din județul Mureș, precum și în județul Cluj. (Hotnews)

– Comisia Europeană: Studenţii Erasmus+ nu vor avea de suferit în urma Brexit-ului. Având în vedere riscul tot mai ridicat ca Regatul Unit să iasă din UE la data de 30 martie a acestui an fără a se ajunge la un acord (scenariul no deal), Comisia Europeană a adoptat un set final de propuneri de contingenţă în domeniile programului Erasmus+, coordonării în materie de asigurări sociale şi bugetului UE.(Adevărul)

Rubrica Sfaturi pentru mame este susținută de https://www.pantofioriveseli.ro/.

 

 

Image via Flickr/Stock Catalog

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.