Evenimente

Diana Știrbu te invită la antrenamentul Elevit, pentru femeile însărcinate

Diana Știrbu te invită la antrenamentul Elevit, pentru femeile însărcinate - RevistaMargot.ro

Diana Știrbu, împreună cu Elevit, lansează un proiect care implică un antrenament săptămânal gratuit, dedicat gravidelor.

Antrenamentul Elevit pentru femeile însărcinate a început luni, 18 februarie, 2019, la ora 11:00,urmând a se desfășura până în luna decembrie 2019, la studioul Fit Mom, situat în Palatul Universul, str. Ion Brezoianu, nr 23-25, etaj 3, camera 4.

Programul de exerciții prenatale este dedicat gravidelor aflate în trimestrul doi și trei de sarcina.

Participarea este gratuită și necesită înscriere pe e-mail la fitmom@dianastirbu.ro

Informații necesare pentru înscriere: nume și prenume, săptămâna de sarcină, număr de telefon și acordul medicului pentru a face sport.

Diana a început colaborarea cu Elevit în anul 2017, când era însărcinată, moment în care a lansat programul Fit Mom in Action.

Alături de cei de la Elevit, Diana a organizat evenimente mari cu exerciții specifice sarcinii, în cadrul cărora a reușit să antreneze un număr foarte mare de gravide.

Programul de exerciții pentru femei însărcinate, Fit Mom in action, a reușit să demonstreze cât de important este sportul în timpul sarcinii, atât prin recomandările primate, cât și prin numărul de înscrieri.

La doi ani de la lansare, Diana antrenează în continuare graviduțe și proaspete mămici, în cadrul studioului Fit Mom.

Orarul antrenamentelor Elevit pentru următoarele doua luni este următorul:

* 18 februarie 2019, ora 11.00
* 25 februarie 2019, ora 11.00
* 4 martie 2019, ora 11.00
* 11 martie 2019, ora 11.00
* 18 martie 2019, ora 11.00
* 25 martie 2019, ora 11.00

Una dintre recomandările importante pentru o sarcină sănatoasă sunt exercițiile fizice regulate, în jur de 30 de minute pe zi, cu acordul medicului.

Elevit susține acest obicei sănătos prin completarea necesităților nutriționale.

Dacă faceți sport în timpul sarcinii vă crește energia și se îmbunătățește postura, tonusul muscular, forța și rezistența.

Antrenamentele prenatale ajută la reducerea durerilor de spate, a balonării și a umflăturilor picioarelor. Gravidele active nu au probleme cu retenția apei și dorm mai bine.

Dacă doriți să deveniți mămică, trebuie să vă asigurați că furnizați organismului dvs. toți nutrientii de care are nevoie pentru o sarcină ușoară, fără complicații și pentru a avea un bebeluș perfect sănătos.

Administrarea unei combinații de multivitamine și minerale pentru sarcină, cum este și gama Elevit, vă ajuta să acumulați substanțele nutritive care să acopere atât necesarul matern, cât și pe cel embrionar pe parcursul primelor 12 săptămâni de sarcină.

Participarea la antrenamentul Elevit pentru femei însărcinate este gratuită, însă aveți nevoie de acordul medicului ca să puteți face sport. Viitoarele participante au dreptul la un singur antrenament pe lună/persoană.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.