Evenimente

Din culisele SEO-ului

Din culisele SEO-ului - RevistaMargot.ro

Revista Margot a participat sâmbătă la ediția a 14-a a evenimentului marca Digital Parents Talks.

Tema abordată a fost dezlegarea misterelor SEO-ului(Search Engine Optimization), în 2018.

Nu este prima dată când participăm la discuțiile DPT, organizate de cei de la Parenting PR, o agenție axată pe comunicarea părinților bloggeri. Felicităm această inițiativă și apreciem eforturile acestora de susținere a persoanelor care activează în domeniul online.

Evenimentul a avut loc la Ok Center. Cu această ocazie am aflat și de existența acestui loc destinat educației financiare a adulților, dar și adolescenților.

Lidl a fost și de data aceasta sponsorul principal, care ne-a răsfățat cu mici atenții.

Printre temele abordate s-au numărat: evoluția serviciilor de optimizare (SEO), cum putem scrie corect un articol, de ce tehnici te poți folosi pentru a fi relevant pentru motorul de căutare Google. Cel care ne-a vorbit a fost Alexandru Guzi (https://alexandruguzi.ro/), care are o experiență de peste 8 ani în domeniul SEO și Social Media. Trebuie să recunoaștem că pe alocuri am simțit că poate aveam nevoie de mai multe detalii, însă acest subiect este unul care ar necesita mai multe întâlniri.

Îi mulțumim lui Alexandru pentru enumerarea instrumentelor prin care putem îmbunătăți un site pentru ca acesta să fie cât mai vizibil în online, pentru că ne-a reamintit de importanța structurii, conținutului și promovării. Mulțumim, de asemenea, și Laviniei Pavel, Strategic Manager în cadrul agenției Parenting PR (http://parentingpr.ro/), a cărei întrebare „de ce scriem?”, ne-a făcut probabil pe mulți dintre noi să realizăm încă o dată valoarea lui „cine? ce? cum?”.

Ceea ce ne-a plăcut însă și mai mult la această ediție a fost energia participanților, dorința lor de cunoaștere și interesul de a crea o comunitate de oameni cu aceleași interese, de a transmite informații utile, într-un mod cât mai eficient.

Ne-am simțit extrem de bine să ne aflăm în mijlocul bloggerilor participanți și să ne revedem cu colegii din breaslă. Este un lucru minunat să poți discuta cu oameni din domeniul în care activezi și să afli sfaturi sau noi tendințe de la aceștia.

Putem spune că așteptăm cu nerăbdare ediția viitoare a celor de la DPT și să ne revedem cu comunitatea de bloggeri de parenting.

Iată câteva fotografii făcute de Mihai Răitaru (http://mihairaitaru.com/), ca să-ți faci o idee asupra atmosferei minunate în care ne-am petrecut timpul:

 

Din culisele SEO-ului - RevistaMargot.ro

Alexandru Guzi, în timpul prezentării sale

 

Din culisele SEO-ului - RevistaMargot.ro

Lavinia Pavel

 

Din culisele SEO-ului - RevistaMargot.ro

Toată lumea, atenție!

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.