Evenimente

Duminicile de poveste încep din luna aprilie, cu teatru interactiv pentru copii

Duminicile de poveste încep din luna aprilie, cu teatru interactiv pentru copii - RevistaMargot.ro

Trupa Pam Pam aduce două spectacole pe lună de teatru muzical educativ, la Miramagica Orășelul Copiilor.

Din aprilie, diminețile de duminică devin de poveste pentru cei mici, căci trupa Pam Pam aduce acestora în fiecare lună câte două spectacole de teatru interactive, pe durata cărora copiii cântă, dansează și au parte de fel de fel de peripeții, alături de personajele lor preferate.

Spectacolele vor avea loc de la ora 10:30, la locul de joacă Miramagica, situat în parcul Orășelul Copiilor din București.

Prin intermediul muzicii și teatrului, micuții vor trece prin numeroase aventuri, alături de cele trei personaje principale: Vio (vioara), Kito (chitara) și Pia (pianul). Pinguinul Pam-Pam și ursul panda Bum-Bum fiind mascotele trupei care îi cuceresc pe copii prin replicile lor savuroase.

Programul spectacolelor:

 

21 aprilie – Călătorie muzicală pe aripile vântului (50’; + 3 ani) – Cei trei prieteni zboară în jurul lumii pe un pian magic în căutarea mascotelor Pam-Pam și Bum-Bum pe care le-a răpit personajul Vântul.

Copiii învață despre diferite țări și despre instrumentele muzicale tradiționale folosite acolo, descoperă dansurile tradiționale din fiecare regiune vizitată.

12 mai – Joaca de-a eroii (60’; +6 ani) – În momentul în care copilul Alex adoarme, în vis îi apar Pia, Vio și Kito (păpuşile din camera copilului care prind viaţă) care îl însoțesc într-o adevărată călătorie de cunoaștere a EUlui, dar și descoperirea și înțelegerea unor valori precum bunătate, curaj, iubire, prietenie, veselie, ajutor, recunoștință și acceptare.

26 mai – La școală este ca-n povești (60’; + 5 ani) – Cei trei prieteni, Pia, Vio și Kito, vor să îl convingă pe Împăratul Lenevilă că „La Școală este ca-n povești!”.

Chiar dacă îl încoronează cu mult fast pe Lenevilă care credea că școala este frumoasă doar pe dinafară, cei trei îi vor arăta acestuia că învățând prin joacă, muzică și poveste, totul devine plăcut şi palpitant.

Accesul la spectacole se face pe baza unui bilet în valoare de 30 lei/persoană, sau 50 lei/copil, pentru cei ce vor să aibă, ulterior, acces nelimitat, în ziua respectivă, la atracțiile locului de joacă .

Biletele se găsesc pe www.bilete.ro sau la recepția Miramagica Orășelul Copiilor.

Programul spectacolelor și alte informații le găsiți pe www.miramagica.ro sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/miramagicaoraselulcopiilor/.

PAM PAM este o trupă de teatru muzical educativ pentru copii care aduce o idee creativă de spectacol iar Daniela Toma (Daisy), creatorul și inițiatorul acestui proiect, are peste 20 de ani de experiență în lucrul cu cei mici. Ea a implementat cu succes în România programul muzical de învățare a limbii engleze „Learn With Music” și a dezvoltat Mikokids – un club educațional, non-formal pentru copii, în București. Spectacolele trupei PAM au un scenariu original și se axează pe educație iar mai multe informații pe pe http://www.pam-pam.ro/.

Miramagica Orășelul Copiilor (Castelul Miramagica) este un loc de joacă de poveste situat în Parcul Orășelul Copiilor din Sectorul 4, București , construit pe un concept unic de entertainment ce îmbină creativitatea cu educația și amuzamentul, având spații de joacă sigure și activități inovatoare pentru cei mici: Labirintul magic- un spațiu cu tobogane uriașe, tunele, piscină cu bile și multe alte activitați distractive pentru copii, Mini City- o zonă cu căsuțe tematice unde cei mici pot imita activitățile adulților (Supermarket, Bancă, Doctor Vet, Restaurant și Poștă), spațiul de petrecere, scenă generoasă pentru spectacole de teatru, dans, de magie sau concerte și spațiul pentru ateliere de creație și reciclare creativă, precum și o zonă de relaxare și de servit masa pentru părinți.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.