Apeluri caritabile

Inimă cu inimă salvăm Spitalul Copiilor!

Inimă cu inimă salvăm INSMC!, sursa foto: Facebook - revistamargot.ro

O INIMĂ este o campanie de reabilitare a Secției de Terapie Intensivă a Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului (INSMC), Alessandrescu-Rusescu, din București.

În fiecare an în Secția de Terapie Intensivă a Institutului sunt internați peste 500 de copii, din București și din alte șapte județe.

Deși micuții bolnavi reprezintă cazuri medicale grave, ei sunt tratați în condiții lipsite de siguranță, unitatea fiind subechipată.

Sonia Maria, fostă pacientă a unității INSMC, dorește să strângă inimă cu inimă pentru ajutorarea copiilor. Știe cel mai bine prin ce trec aceștia, la doar 10 ani a trecut prin numeroase intervenții medicale.

Sonia suferă de o malformație congenitală rară, iar primele luni din viața sa a fost internată în secția de Terapie intensivă a INSMC. Deși Sonia a fost salvată după ce inima ei s-a oprit brusc, ea și-a pierdut auzul din cauza infecțiilor nosomicale căpătate din spital

În urma momentelor dificile prin care a trecut, a luat ființă o asociație ce-i poartă numele, Asociația Sonia Maria (ASM), și care întreprinde campanii de ajutorare a copiilor grav bolnavi, dar și a părinților acestora.

Sonia, alături de mama sa, Oana Geambașu, fondatoare ASM , sursa foto: O Inima

Micuța dorește să o ajutăm să construiască un spațiu în care copii ce trec prin momente dificile pot avea parte de condițiile necesare pentru a se însănătoși.

 

Oferă și tu o inimă de ajutor!

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.