Copilul

La Mulți Ani, PantofioriVeseli.ro! – 8 ani de activitate

PantofioriVeseli.ro împlinește azi 8 ani de activitate. Prilej numai bun de sărbătorit cu promoții.

Și ca să fie o pretrecere de pomină, la două perechi achiziționate primiți gratuit un produs din Magazin-Mixt.ro

Tot ce trebuie sa faceti este sa puneti la comentarii (pe magazin mixt) comanda PantofioriVeseli.

De la bancher la antreprenor: pariu de 50.000 de euro pe un magazin online de pantofi pentru copii

“Cochetam cu ideea deschiderii unui magazin online cu încălţăminte pentru copii încă din 2010. La momentul acela iniţiasem deja discuţii cu un furnizor şi deşi acestea erau într-o fază avansată, nu s-au concretizat”, îşi aminteşte ea. Macrina spune însă că între timp a devenit mamă şi înţelege mult mai bine businessul, de aceea a ales momentul potrivit să facă acest pas în direcţia antreprenoriatului. – preluat din ZF editia din 2012

Perioada care a trecut a fost una interesantă. Am început imediat după criza din 2008 și trecem prin pandemia din 2020. Dacă după criza din 2008 ne-am revenit, acum calculele sunt total diferite și imprevizibile. Ar trebui să avem un Back To School cu vanzari mari, dar părinții sunt în expectativă. Dacă școala va fi iar online, cererea pentru încălțăminte va scădea. Nu ne rămâne decât să ne adaptăm.

Iată și câteva recomandări pentru copii și părinți:

Știați că piciorușele celor mici sunt diferite de cele ale adulților? Sunt mai late în zona degetelor, mai înguste în zona călcâielor, iar arcada nu este deloc definită, fiind umplută cu un strat de grăsime. De asemenea, exista spații mari între oase, acestea fiind în această perioadă moi, ca niște cartilagii. Așadar, nu constituie o surpriză faptul că piciorușele celor mici sunt extrem de vulnerabile.

De la naștere până în jurul vârstei de 4 ani, piciorușele trec printr-o serie de modificări. Stratul de grăsime din zona arcadei este eliminat prin mers, oasele încep să se formeze și să se întărească, iar mușchii sunt “educați” să facă mersul mai sigur. Totuși cele 26 de oase și 36 de încheieturi nu sunt complet formate până la vârsta de 13 ani.

 

Avem si o provocare pentru cititori: dacă ar fi să facem pentru PantofioriVeseli o petrecere la Hollywood pe cine ați invita?

PantofioriVeseli

 

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.