Agenda piticilor

Piua is Back! – Eveniment alternativ pentru copii și părinți – 22-23 Sept

Piua is Back! - Eveniment alternativ pentru copii și părinți - 22-23 Sept - RevistaMargot.ro

Piua este primul târg alternativ pentru copii și părinți din București.

Cea de-a treia ediție va avea loc în weekend-ul 22-23 Septembrie, între orele 10:00-20:00, în cel mai creativ spațiu din centrul Bucureștiului (la Impact Hub Timpuri Noi, Splaiul Unirii 165, vis-a-vis de stația de metrou Timpuri Noi).

____________________

Evenimentul pe Facebook îl puteți găsi aici: https://www.facebook.com/events/666910206978866/.
Bilete vor costa 10 LEI și vor fi disponibile la intrare.
____________________

Ediția de toamnă Piua este obligatoriu de bifat pentru orice părinte. Piua fiind un eveniment care s-a lăsat mult așteptat pe piața romanească, pentru că adună sub aceeași umbrelă nenumărate proiecte care merită lăudate. Chemați-vă și prietenii!

Iată de ce:

1. Acest eveniment este alternativa cu suflet și blândețe la ce știam demult despre copii

Piua adună la un loc branduri pe care nu le găsești niciodată la mall.

Acele branduri care înțeleg că orizontul unui copil e mult mai larg decât roz, bleu, Barbie și Minimax; mărci care nu fac compromisuri nici la calitate, nici la substantă.

„Piua este cadoul nostru pentru copiii și părintii liberi. Un târg, o întâlnire, un nod cum am invătat să facem când eram mici; un eveniment la care adunăm cât mai multe dintre brandurile care îi respectă pe copii. Pentru copiii și familiile care învață să trăiască frumos și liber, cu iubire, tolerantă și curiozitate pentru tot ceea ce îi inconjoară”, declară organizatorii.

2. Târgul semnifică un weekend petrecut într-un mod distractiv, cu ateliere, joacă, artă și multe ghidușii la un loc

• Ateliere de joacă senzorială, alături de pedagogi Waldorf
• Yoga pentru copii, cu Nirvana Yoga România
• Ateliere Craft & Learn: Opincărie, pictură pe vase ceramice, păpuși desenate pe linguri de lemn – alături de Școala de Meșteșuguri
• Spectacol-atelier: Domnul Căluț de mare cu Tăpușele
• Teatru pentru copii: Max și Mara, 2 frați curajoși cu Juxi Magic
• Joacă liberă, cu jucării de închiriat de la Evertoys
• Ora de lectură: Povestea lui Norpi, cu Andrei Dumitrașcu

Programul complet îl puteți găsi aici –> https://www.facebook.com/events/666910206978866/

3. Piua înseamnă peste 40 de branduri care înțeleg și respectă inteligența copiilor la fiecare vârstă

Părinți artiști, antreprenori, designeri sau ingineri care au creat singuri proiectele de care aveau nevoie.

Din dorința de a trăi într-o lume mai bună, noi și copiii noștri, s-au născut branduri „prietene” cu mediul, care conștientizează  importanța alimentației sănătoase, dezvoltării curiozității sau a cunoașterii; branduri cu interes sporit față de obiceiurile sănătoase, materiale naturale și povești cu final fericit.

4. Piua este distinat și adulților! Poți lua brunch-ul, bea o cafea și asculta muzică bună, fără să lași copilul la bunici

Pentru că echilibrul părinților necesită și satisfacerea propriile lor plăceri și dorințe, care sunt la fel de importante ca cele ale copilului.

În haosul a tot ceea ce înseamnă parenting, uităm de prea multe ori ce anume ne făcea să fim „noi”, inainte de a avea copii. Atmosfera de la Piua ne va ajuta însă să ne redescoperim, la un brunch by Chez Odette, cu deserte raw-vegane de la Raw Gateau și un smoothie pentru înviorare de la Van Fruct.
_____________________

Ne vedem acolo pe 22 – 23 Septembrie, la Impact Hub Bucuresti.

Nu uitați să dați JOIN pe Facebook! https://www.facebook.com/events/666910206978866/
_____________________

Piua is Back! - Eveniment alternativ pentru copii și părinți - 22-23 Sept - RevistaMargot.ro

Despre seria de evenimente Piua

Piua! este primul târg alternativ pentru copii din București; creat ca răspuns la oferta existentă. Piua! este destinat brandurilor inteligente, alternative, care respectă sensibilitatea și puterea de înțelegere a celor mici și refuză să adere la clișeele pieței comerțului de masă pentru copii. Piua oferă publicului bucureștean o alternativă cu substanță în designul românesc de calitate, dar și în proiecte independente.

Despre organizatori – Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu peste 200 000 de membri iubitori de design românesc, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vândă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. În 10 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 300 000 de creații originale și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca Mecca handmade-ului autohton.

Cu sprijinul:

Itsy Bitsy FM

Și suportul media al celor de la:

UrbanKid.ro, GOKID.ro, Copilul.ro, Revista BABY, Qbebe, Sfatul Parintilor, Forbes Kids, Clopotel.ro, SuntParinte.ro, Centrul de Parenting, DivaHair.ro, Wall-Street.ro, Start-Up.ro, Garbo.ro, Kudika.ro, 9AM.ro, Modernism Punct Ro, Revista Margot, Cristina Otel, Printesa urbana, Blog in Tandem, Meseriadeparinte.ro, Bebe H, Happytude by Oana Botezatu.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.