Agenda piticilor

PlaYouth is Back to School – maratonul activităților din 22 septembrie

PlaYouth is Back to School, pe 22 septembrie - RevistaMargot.ro

Sâmbătă, 22 septembrie, PlaYouth invită părinții și copiii la deschiderea celui de-al treilea an de cursuri dedicate celor mici.

Participanții vor avea astfel ocazia de a cunoaște echipa PlaYouth, în cadrul unor maratoane și cursuri, organizate cu ocazia începerii noului an școlar. Veți putea afla care au fost rezultatele obținute până acum de participanții la cursurile marca PlaYouth, dar și ce puteți învăța în cadrul acestora.

Sunteți așteptați între orele 11:00 și 17:00, la casa EFdeN.

Adresa: Bd. Pache Protopopescu, Nr. 66 – curte comună cu Facultatea de Inginerie a Instalațiilor.

Agenda evenimentelor:

11:00 – 11:30 – Sosire & Bun-Venit

11:30 – 12:15 – Origami, Chimie Distractivă, Grafică și Desen, Animație Stop-Motion, Dezvoltare Personală a Atenției și a Percepției, Yoga Family

12:30 – 13:15 – Origami, Teatru de Improvizație, Tehnici de Pictură, Quilling, Responsabilitate Socială, Astronomie

13:30 – 14:15 – Origami, Chimie în Bucatarie, Grafică și Desen, Storytelling, Dezvoltare Personală a Atenției și a Percepției, Călătorim în Jurul Lumii

14:30 – 15:15 – Origami, Teatru de Improvizație, Tehnici de Pictură, Te rog și Mulțumesc, Quilling, Coaching pentru părinți

15:30 – 16:15 – Origami, Chimie Distractivă, Grafică și Desen, Animație Stop-Motion, Dezvoltare Personală a Atenției și a Percepției, Yoga Family

16:30 – 17:00 – Ce urmează & Încheiere

După fiecare serie de demo-uri, veți avea la dispoziție 15 min. să aflați mai multe detalii despre activitatea cursului cu trainer-ul acestuia.

Pe parcursul zilei de 22 septembrie, alături de PlaYouth îi puteți găsi și pe partenerii acestora: Cheerup vă va dărui amintiri memorabile, îi mai puteți găsi pe prietenii de la Slick Drum, vă veți putea relaxa într-o zonă de hamace, iar Creative Board Gaming vă va pune la dispoziție jocuri de societate, pe lângă acestea, vor fi aduse pentru voi cele mai iubite cărți în limba engleză, cărțile Usborne, de către Biblioteca Pisicutei Mov.

Ce spuneți? Ne vedem la maratonul Back to School de pe 22 Septembrie, de la ora 11:00? Tot ce trebuie să faci este să completezi acest formular: https://bit.ly/2x3k1wV.

Suntem curioși să te cunoaștem, alături de cei de la PlaYouth!

Veți avea parte de timp de calitate, relaxare și bună-dispoziție! Puteți veni însoțiți și de prieteni, dacă doriți. 🙂

Donație recomandată: 10 RON de persoană. Donațiile strânse vor ajuta la susținerea activităților educaționale în centrele de plasament pentru copii.

Dacă ai nevoie de mai multe informații, sună la 0755655566.
—————————————————————————–
Părinții aleg activitățile marca PlaYouth pentru ca cei mici să învețe ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilități precum încrederea în sine și în ceilalți, răbdarea, bucuria, pasiunea, libertatea și curiozitatea. Prin contextele create de cei de la PlaYouth, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ceea ce simt, să fie buni unii cu ceilalți, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alți copii.

Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău, în relație cu tine!

Distribuie:
1 comment
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.