Evenimente

PlaYouth – Maratonul Educației prin Joc și Artă – 30-31 martie

PlaYouth - Maratonul Educației prin Joc și Artă - 30-31 martie - RevistaMargot.ro

Dragi părinţi și copii,

O relație frumoasă, de lungă durată, se construiește pe încredere. Noi credem foarte mult în acest lucru, așa că, vă invităm să ne cunoașteți, să vedeți cine sunt trainerii noștri, ce activităţi facem și unde, care au fost rezultatele pe care le-am avut până acum și, mai ales, ce puteți învăța, tu și copilul tău la noi.

Așadar, vă invităm cu mare drag la deschiderea seriei de primăvară a cursurilor PlaYouth.

Vă așteptăm la maratonul atelierelor și cursurilor PlaYouth Sâmbătă și Duminică, 30 și 31 Martie, între orele 11:00 și 17:00, la casa EFdeN.

Adresa: Bd. Pache Protopopescu, Nr. 66 – curte comună cu Facultatea de Inginerie a Instalaţiilor.

Știm că cei mici au multe pasiuni și că este greu să aleagă pe care să o urmeze, de aceea le oferim ocazia de experimenta activitățile noastre timp de două zile. Trainerii noștri le-au pregătit o mulţime de surprize care să vă stârnească curiozitatea și trezească interesul.

Agenda pe care v-am pregătit-o, aceiași pentru fiecare zi:

11:00 – 11:30 – Sosire & Bun-Venit

11:30 – 12:15 – Origami, Zumba Family, Chimie Distractivă, Robotică, Educație Financiară, Astronomie.

12:30 – 13:15 – Origami, Storytelling, Do It Yourself,Teatru de Improvizație, Inteligență Emoțională, Robotică.

13:30 – 14:15 – Origami, Chimie Distractivă, Educație Financiară, Astronomie, Percuție, Fotografie.

14:30 – 15:15 – Origami, Teatru de Umbre, Tehnici de Pictură, Do It Yourself, Inteligență Emoțională, Yoga Family.

15:30 – 16:15 – Origami, Chimie Distractivă, Fotografie, Educație Financiară, Yoga Family, Percuție.

16:30 – 17:00 – Ce urmează & Încheiere.

Vă pregătim și multe alte ateliere surpriză, nu vă putem dezvălui chiar tot ce vom face, lăsăm loc pentru magia conectării în prezent.

După fiecare serie de demo-uri, veţi avea la dispoziție 15 minute să vorbiţi mai multe detalii despre activitate cu trainer-ul.

Pe parcursul întregii zile vom avea alături de noi partenerii de la Cheerup pentru amintiri memorabile, prietenii de la Slick Drum, zonă de hamace, multe jocuri de societate pentru toţi participanții cu Creative Board Gaming și cărțile Usborne, cele mai iubite cărţi în limba engleză, aduse special pentru voi de Biblioteca Pisicutei Mov.

Parteneri principali: AQUA Carpatica, Corint Junior, Editura Corint, Boribon

Parteneri media: Itsy Bitsy, Margot, Recreativo, Agenda Culturala PENTRU COPII – Bucuresti! :), Blog Laura Frunză, SuntParinte.ro, Mamica Activa, Andreea-Carmen Radu Consultant Nutriție, Gokids, România Pozitivă

Ce spui? Ne vedem Sâmbătă și Duminică, 30 și 31 Martie, de la ora 11:00 la Maratonul Educației prin Joc și Artă?

Tot ce trebuie să faci este să completezi acest formular https://bit.ly/2x3k1wV și să fii prezent la EFdeN, împreună cu piticul (piticii) tăi și să fii curios să ne cunoaștem!

Promitem timp de calitate, relaxare și bună-dispoziţie! Puteţi veni însoţiţi și de prieteni, dacă doriţi. 🙂

Donație recomandată: 20 RON de persoană. Donaţiile strânse vor ajuta la susținerea activităţilor educaţionale în centrele de plasament pentru copii.

Dacă ai nevoie de mai multe informaţii suplimentare, ne poți suna la 0755655566.
—————————————————————————–
Părinţii aleg activităţile noastre pentru că aici, copiii lor învaţă ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilități precum încredere în sine și în ceilalți, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalți, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alţi copii.

Dacă simţi să recomanzi acest eveniment și altor părinţi, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ţi-am fi extrem de recunoscători. Mulțumim!

Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău, în relație cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intrăm în conversaţie.

Scrie-ne pe contact@playouth.ro sau intră direct pe site-ul nostru https://www.playouth.ro/.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.