Evenimente

Primul an de Margot

Azi se împlinește primul an al revistei noastre sau primul an de Margot, cum îi spunem noi cu mare drag. Suntem încă în stadiu de bebelușeală, dar creștem frumos prin subiectele interesante pe care le publicăm zilnic, prin evenimentele pe care le organizăm, dar și prin cauzele umanitare în care ne-am implicat.

Și cum primul an de viață este și un moment al bilanțului, ne vom uita împreună la momentele de care suntem mândri.

Atelierele de nutriție pentru părinți

Organizate de noi și susținute de Dr. Simona Tivadar – sau cum ne place să le numim „Atelierele cu multe momente Aha”.

Ne dorim ca prin aceste ateliere să facem un pic de lumină în hățișul de informații din mediul online, să desființăm „mituri” pe tema nutriției și să înțelegem mai bine ce înseamnă un stil de viață sănătos.

Am organizat două astfel de evenimente, ambele în București, în lunile aprilie și mai.

Le reluăm cu mult entuziasm din toamnă.

Un an de Margot

Imagine de la primul Atelier de nutriție

Campanie umanitară pentru o fetiță de 12 ani din București.

prin această campanie ne-am propus să strângem fonduri pentru a consolida și renova casa Andreei, dar și pentru ședinte de consiliere psihoterapeutică.

În prezent, lucrările au început și, cu ajutorul echipei de la Fundația Sf. Dimitrie, sperăm ca în curând să devină o locuință adecvată pentru Andreea.

Un an de Margot

Lucrări la camera Andreei

Seria de articole “Familii de români în străinătate”

Prin intermediul acestora aflăm de la cei intervievați cum este viața în țările de adopție, cât de dificilă este adaptarea lor și a copiilor, cât de bun este sistemul de învățământ și cel de sănătate, dar și multe curiozități specifice locurilor în care trăiesc.

Până acum, prin intermediul lor am călătorit în Suedia, Danemarca, Austria, Spania, Germania, Olanda, Canada, Qatar sau Oman. Și nu ne oprim aici.

Un an de Margot

Copiii românilor din Danemarca

Vă mulțumim că ați fost și că sunteți zilnic alături de noi, în număr din ce în ce mai mare. Promitem să scriem mereu cu sinceritate și umor.

La mulți ani, Margot!

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.