Sfaturi pentru mame

Sfaturi pentru mame-Vaccinul Polidin ar putea fi produs din nou la Institutul Cantacuzino, în 2019

Copiii din Slovenia și Japonia, cei mai activi din lume - RevistaMargot.ro

– În Cum să construieşti un automobil, şobolanul Arnie şi vrăbioiul Bill se apucă să construiască împreună o maşină şi încep să caute piesele de care au nevoie. „Lectura acestei cărţi îl va ajuta (pe copil, n.r.) să înţeleagă mecanica motoarelor, a ambreiajelor, a frânelor, a distribuitoarelor şi a multor alte componente auto”, arată editorii. Scriitorul ceh Martin Sodomka a participat pe 29 septembrie România la lansarea cărţii sale Cum să construieşti un automobil. Volumul a ajuns pe primele locuri în clasamentele de vânzări, (Mediafax)

– Roxana Maftei, antreprenoarea care controlează businessul Farmacia Tei, mută primul sediu în care a început businessul din Bd. Lacul Tei din Capitală într-un spaţiu mai mare, în incinta Carrefour din Bd. Barbu Văcărescu, începând cu luna noiembrie, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul farmaciei. (Mediafax)

Ghidul micului astronom prin Univers sau Astronomie pentru copii si restul lumii, de Adrian Sonka, este o introducere in astronomie pentru copii si pentru toti cei care vor sa afle mai multe despre Univers. Este o carte bine documentata, cu informatii la zi din astronomie, dar si cu mult umor si glume science geek, adresata cititorilor de toate varstele care vor sa stie mai multe despre ce se intampla in spatiul cosmic. (Hotnews)

– Celebrul vaccin anti-gripal românesc Polidin, care nu se mai produce din anul 2012, ar putea reveni pe piață anul viitor. Producţia de vaccinuri ar urma să fie reluată la Institutul Cantacuzino, la o unitate de producţie nou construită şi în baza unui parteneriat cu o companie farmaceutică, până la finele anului viitor, a declarat marți ministrul Apărării, Mihai Fifor. (Hotnews)

– Keira Knightley o admonestează pe Ducesa de Cambridge pentru falsa percepţie pe care a transmis-o despre actul naşterii, făcând referire la apariţia impecabilă pe care a avut-o în 2015, la doar câteva ore după ce a adus pe lume al doilea copil, pe Prinţesa Charlotte. De altfel, după fiecare dintre cele trei naşteri, Kate Middleton a ieşit din spital machiată, strălucitoare, pe tocuri şi veselă, potrivit USA TODAY. (Adevărul)

– Un grup de elevi botoşăneni a realizat singurul sistem autonom de supraveghere a suprafeţelor exterioare mari din România. Proiectul este finanţat de Ministerului Tineretului şi Sportului şi va fi lansat şi pe piaţă după ce vor fi terminate toate testările. Sistemul este capabil să detecteze orice intrus pe suprafeţe uriaşe, chiar şi pe ceaţă densă şi să alerteze concomitent proprietarii şi firmele de pază. (Adevărul)

– Discrepanţe mari între specializările alese la facultate de absolvenţii de liceu, anul acesta, care au optat să-şi continue studiile. În timp ce tinerii din Vestul şi centrul ţării au optat, preponderent, pentru facultăţile care le sporesc şansele de angajare, precum ingineria, IT-ul sau limbile străine exotice, cei din Sud şi Est au preferat specializările mai puţin bănoase, precum cele de pe piaţa serviciilor sau domenii precum psihologia, asistenţa socială sau ştiinţele comunicării. (Adevărul)

Rubrica Sfaturi pentru mame este susținută de https://www.pantofioriveseli.ro/

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.