Agenda piticilor

Spectacolul “Sunetul Muzicii” revine la Opera Comică pentru Copii

Sunetul muzicii Opera Comică

“Sunetul muzicii” și “Petrică și Lupul” sunt doar două dintre spectacolele pe care le veți putea vedea la Opera Comică pentru Copii până la finalul anului. Haideți să descoperim împreună suprizele și programul reprezentațiilor.

Nu ratați ultima întâlnire din această stagiune cu ,,Petrică și Lupul”

Opera Comică pentru Copii vă invită în acest weekend la ultimele reprezentații ale unei povești pline de umor și suspans, imaginată de compozitorul rus Serghei Prokofiev: basmul simfonic ,,Petrică și Lupul”. Pe 23 noiembrie de la orele 10:00 și 12:00 și 24 noiembrie de la orele 10:00 și 11:30, la Salonul Mozart, Opera Comică pentru Copii îi invită pe cei mici să se să se familiarizeze cu instrumentele din orchestră, fiecare personaj pitoresc din poveste fiind reprezentat de un instrument diferit.

Sunetul muzicii Opera Comică

Două weekenduri alături de cei patru ,,Lunatici”  

Cei patru clovni imprevizibili și fermecători revin pe scena UnderGrant a Operei Comice pentru Copii și propun să te pună pe gânduri, dar de cel mai multe ori, reușesc, prin neîndemânarea lor exagerată, să-ți provoace adevărate hohote de râs.

Sunetul muzicii Opera Comică

,,Hänsel și Gretel”, revine în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii 

Renumita poveste a celor doi frați ,,Hänsel și Gretel”, revine pe scena Operei Comice pentru Copii, în luna decembrie. Spectacol adaptat după basmul muzical cu acelaşi nume de Engelbert Humperdick, este cea mai longevivă producție a Operei Comice pentru Copii. Regia îi aparține maestrului Cristian Mihăilescu.

Sunetul muzicii Opera Comică

Opera Comică pentru Copii încheie anul cu musicalul ,,Sunetul Muzicii”

Sfârșitul lunii decembrie readuce pe scena Operei Comice pentru Copii un spectacol foarte îndrăgit – „Sunetul Muzicii”, una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din toate timpurile. Așadar, pe 28 și 29 decembrie, la orele 11:00 și 17:00, vor avea loc ultimele patru reprezentații din acest an ale celebrului musical ,,Sunetul muzicii”, creat pe baza musicalului original de Richard Rodgers și Oscar Hammerstein, în regia și coregrafia lui Răzvan Mazilu. Pentru cei care nu au apucat să-l vadă încă sau pentru cei care își doresc să revadă fabulosul spectacol, biletele sunt disponibile pe platforma bilete.ro.

Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, condusă din anul 2014 de către soprana Felicia Filip. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii încearcă să-i apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole de calitate, cât şi prin diverse proiecte conexe.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.