Sfaturi pentru mame

Ziua Culturii Naționale la Muzeul Antipa

Ziua Culturii Naționale la Muzeul Antipa - RevistaMargot.ro

– Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” oferă acces gratuit în expunerea permanentă tuturor vizitatorilor marți, 15 ianuarie 2019, cu prilejul Zilei Culturii Naționale. Cu această ocazie veți putea admira la etaj expoziția temporară „Un veac de zoologie în România. Amintiri despre viitor”, care prezintă publicului larg unele dintre cele mai importante contribuții aduse de oameni de știință români la dezvoltarea științelor zoologice.

Sunteți așteptați, așadar, pe 15 ianuarie în număr cât mai mare și vă anunțăm totodată că programul nostru de vizitare este între orele 10:00 și 18:00 (ultima oră de intrare fiind 17:00). (comunicat de presă)

– Reprezentanţa Comisiei Europene (CE) în România a anunţat, luni, că 551 de tineri cu vârsta de 18 ani din România au fost selectaţi pentru a primi permise de călătorie #DiscoverEU. Participanţii pot călători între 15 aprilie şi 31 octombrie 2019, pe o perioadă de până la 30 de zile, prin Europa. (Mediafax)

– Vaccinarea antigripală este importantă chiar şi în luna ianuarie, spune preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, precizând că sezonul gripal a debutat mai devreme în acest an decât anul trecut. Copiii cu viroze respiratorii trebuie să fie examinaţi de medic şi să nu ia antibiotice. (Mediafax)

– Incepand de luni, si Timisoara are transport public special pentru elevi, lucru care se intampla si la Cluj Napoca. Pentru inceput, elevii care locuiesc in patru cartiere ale Timisoarei si invata in patru scoli aflate in centrul orasului sunt dusi gratuit la cursuri.(Ziare.com)

– Record greu de egalat: trei elevi din aceeași clasă de la Colegiul Național Mihai Viteazul (CNVM) din Ploiești au fost acceptați la Universitatea Oxford. (Observatorul PH)

– Bilanţul adopţiilor pe 2018 este cel puţin trist: doar 1200 de copii au fost înfiaţi, în timp ce peste trei mii aşteaptă o familie, deşi părinţi doritori sunt tot mai mulţi. (Știrile Pro TV)

– Luni a început un nou maraton de intervenții medicale pro bono in rândul copiilor bolnavi de inimă. Astfel, timp de o săptămâna, 11 copii, diagnosticați cu malformații cardiace grave, vor fi tratați la Sibiu, de către echipe medicale din România, Anglia, Germania și Suedia. (Sibiu 100)

Rubrica Sfaturi pentru mame este susținută de https://www.pantofioriveseli.ro/.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.