Sfaturi pentru mame

15 echipe de liceeni români, calificate la cel mai mare concurs de robotică din lume

15 echipe de liceeni români, calificate la cel mai mare concurs de robotică din lume - RevistaMargot.ro

– 15 echipe de liceeni din România vor participa la Zero Robotics High School Tournament, cel mai mare concurs internaţional de robotică organizat de Massachusetts Institute of Technology, NASA şi Agenția Spațială Europeană. (Hotnews)

– Doi din trei elevi consideră că noile meserii ale viitorului vin din domeniile roboticii, inteligenței artificiale, calculatoarelor și imprimării 3D, arată un sondaj realizat în 2018, în cadrul proiectului ”Ghidul Meseriilor Viitorului”.Cercetarea a fost făcută prin sondarea a peste 1300 de elevi, părinți și profesori din București, Timișoara și Pitești.(Hotnews)

– Atenție! Cel puţin 13 elevi au fost răniţi după ce o petardă a explodat luni după-amiază într-o şcoală din sud-vestul Germaniei, afirmă surse citate de publicaţiile Der Spiegel şi Bild. (Mediafax)

– Elevii ar putea fi obligați să mai dea un examen, înainte de cel de Bacalaureat, cu scopul de a fi mai bine pregătiți.(EVZ)

– Toţi minorii din România au, de la începutul anului, conturi speciale la Trezorerie. Prin acest program, Guvernul a deschis un cont la Trezoreria Statului numit „Contul individual de economii Junior Centenar”, pentru cei aproape patru milioane de copii din România. Din această lună, toţi părinţii din România pot să împrumute indirect statul prin intermediul acestui program. (Antena3)

– Disney închide blogul Babble, blogul de parenting achizioționat cu 40 de milioane de dolari, înainte de lansarea unui serviciu video online. (tehcrunch.com)

Rubrica Sfaturi pentru mame este susținută de https://www.pantofioriveseli.ro/.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.