Concursuri

Întâlnire magică cu personajele Disney+Concurs Disney on Ice

Întâlnire magică cu personajele Disney+Concurs Disney on Ice - RevistaMargot.ro

Copii, părinți sau bunici, acum vă puteți bucura de magia poveștilor Disney preferate, transpuse într-un spectacol numai bun de savurat în familie: Disney On Ice – Reach For The Stars (Mai multe detalii: https://www.disneyonice.com/ro/ro-ro/reach-for-the-stars).

Evenimentul va avea loc în București, la Romexpo, Pavilionul Central, care va găzdui reprezentațiile marca Disney în perioada 6 –10 februarie 2019.

Patinatori de talie mondială vor transforma povești precum Frozen (Regatul de Gheață), Rapunzel, Mica Sirenă și Frumoasa și Bestia în magie pură. Nu vor lipsi însă nici Minnie, Mickey, Goofy sau Donald.

Fiecare aspect din spectacolul Reach For The Stars este extravagant și surprinzător și încurajează spectatorii să urmărească aventurile personajului preferat. Gaston este în fruntea unui grup de săteni care vor să găsească Bestia, rochia Elsei se transformă în fața ochilor spectatorilor, castelul ei de gheață apare la o mișcare a mâinii, Rapunzel și Flynn sunt întâmpinați cu un spectacol deosebit cu steaguri și lampioane, iar lumea colorată a lui Ariel de sub ape este construită astfel încât să aducă la viață personajele de poveste.

Cu mic, cu mare, Revista Margot vă invită la concurs. Puteți câștiga (prin tragere la sorți) o invitație triplă la spectacolul Disney On Ice – Reach For The Stars.

Pentru ca participarea să fie validată, vă rugăm îndepliniți cumulativ aceste două condiții:
– TAG altor cinci persoane la postarea de pe Facebook prin care anunțăm concursul
– LIKE paginii de Facebook a Revistei Margot.

Va fi un singur câștigător ce va primi trei bilete la spectacolul din data de 7 februarie, ora 19 :00, la Romexpo, Pavilionul Central. Acesta va fi desemnat cu ajutorul site-ului tragerilasorți.ro. În cazul în care premiul nu este revendicat în termen de 48 de ore de la data anunțării câștigătorului, premiul va fi alocat unui alt participant (rezervă), stabilit tot prin tragerilasorti.ro.

Concursul se va derula între 16.01 – 01 februarie 2019, ora 10:00. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 04 februarie 2019. Fiecare participant se poate înscrie o singură dată la concurs, indiferent de numărul de comentarii sau tag-uri. Se vor lua în calcul doar înscrierile ce îndeplinesc cumulativ condițiile de participare. Nu se acordă contravaloarea în bani a premiului.

Mult succes !

 

CONCURS Disney! Reach for the stars! - RevistaMargot.ro

 

CONCURS Disney! Reach for the stars! - RevistaMargot.ro

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.