Naștere

Ai plăti pentru ca partenerul tău să experimenteze durerile facerii?

Ai plăti pentru ca partenerul tău să experimenteze durerile facerii - RevistaMargot.ro

Până recent, numai femeile puteau ști cât de dureroasă poate fi nașterea unui copil.

Există însă o procedură prin care bărbații pot să-și facă o idee în privința durerilor experimentate de o mamă în timpul travaliului.

Așa că dacă vrei ca partenerul tău să experimenteze contracțiile și durerile nașterii, compania Ultrasound Baby Face susține că deține soluția potrivită.

Aceștia oferă taților „experiența durerilor nașterii”, contra sumei de 25 de lire sterline (28 de euro), informează revista OK.

În timpul simulării tăticii vor purta o burtică atașabilă pentru ca experiența să fie cât mai veridică.

Burtica lor va fi apoi stimulată de electrozi aşezaţi la nivelul traseelor nervilor.

Atunci când aparatul de electrostimulare musculară nu va replica la maximum durerile nașterii, la fiecare șapte minute bărbații vor experimenta scurte șocuri pentru a simula contracțiile.

Potrivit informațiilor de pe site-ul companiei britanice: „Contracțiile nașterii nu pot fi redate, dar încercăm (este vorba aici de compania Ultrasound Baby face, not.red.) să-ți oferim o mostră”.

Ei adaugă: „Încercați o provocare ușoară pentru a obține o perspectivă minoră asupra durerilor avute de femei în timpul travaliului”.

De la burtica de gravidă până la naștere, tăticii pot „trăi” cu ajutorul simulatorului experiența unei mame, în sala de naștere.

Mai jos puteți vedea o înregistrare video a unui bărbat care folosește simulatorul:

Local Lad put through the Labour Pain Experience by his pregnant partner… How would you handle it? Limited time only £25! Book here: http://www.ultrasoundbabyface.com/labour-pain-experience.html

Gepostet von Ultrasound Baby Face am Dienstag, 7. August 2018

sursa fotografiei principale: OK Magazine

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.