Concursuri

CONCURS – câștigă o bursă la una din taberele de iarnă Logiscool

tabere Logiscool

Pentru copii pasionați de robotică, Minecraft, programare sau editare video și grafică, lansăm un nou concurs UNIC, marca Logiscool, care vă trimite direct în tabără.

Vă dezvăluim cuvintele cheie pentru ca distracția să fie garantată: Hacker camp la Android App și Lego Mindstorms sau Minecraft design.

tabere Logiscool

În cadrul acestui concurs se pune la bătaie următorul premiu:

– o bursă pentru una din taberele de iarnă Logiscool, ce vor avea loc în București, în perioada vacanței școlare, 6-10 ianuarie 2020.

Toate taberele Logiscool sunt structurate în patru categorii foarte actuale: tabere de programare, tabere de robotică, de Minecraft, sau de editare video și grafic. Taberele durează 5 zile și sunt disponibile în două variante: jumătate de zi (9:30 – 13:00) sau o zi întreagă (9:30 – 17:30). Pentru cei care vor să studieze în mod intensiv în vacanța de iarnă, opțiunea full day combină activitatea propriu-zisă cu o jumătate de zi de activități recreative.

Toate detaliile despre taberele Logiscool sunt aici: www.logiscool.com/ro/camps

 Pentru ca participarea să fie validată, vă rugăm îndepliniți cumulativ aceste trei condiții:
– TAG altor șase persoane la postarea de pe Facebook prin care anunțăm concursul

– SHARE (public) postării în care este anunțaț concursul

– LIKE paginii de Facebook a Revistei Margot.

Câștigătorul va fi desemnat cu ajutorul site-ului tragerilasorți.ro. În cazul în care premiul nu este revendicat până pe data de 05 decembrie, orele 23.59, premiul va fi automat alocat, fără notificare, altui participant (rezervă), stabilit tot prin tragerilasorti.ro.

Concursul se va derula între 22 noiembrie – 2 decembrie 2019, ora 10:00. Câștigătorul va fi anunțat în intervalul 3-4 decembrie 2019. Fiecare participant (profil personal) se poate înscrie o singură dată la concurs, indiferent de numărul de comentarii sau tag-uri (minim șase). Se vor lua în calcul doar înscrierile ce îndeplinesc cumulativ condițiile de participare. Nu sunt acceptate TAG-urile către propriul profil. Nu se acordă contravaloarea în bani a premiului.

Ce pot învăța copiii în taberele de iarna Logiscool?

La taberele Logiscool au participat deja peste 2500 de copii în București și în toată țara, iar opțiunile de tabără sunt structurate în patru categorii foarte actuale: există tabere de programare, tabere de robotică, de Minecraft, cât și de editare video și grafică – practic tot ce îi interesează pe cei mici, care vor învăța lucruri utile despre industrii în plină expansiune.

Timp de o săptămână (5 zile), copiii vor programa primele lor jocuri, website-uri, aplicații, sau chiar roboți, și vor învăța să codeze în platforma Scoolcode, care este o platformă creată de Logiscool și adaptată pentru toate vârstele.

În plus, pentru a participa în taberele urbane, elevii nu au nevoie de nicio pregătire specială sau de cunoștințe în domeniul IT.

Taberele au clase de începători, cât și de nivel mai experimentat, atât pentru cei pasionați de IT, cât și pentru copiii care sunt la început și vor să descopere domeniul de la zero.

Cu nume care de care mai atractive, de la Hacker camp la Android App și Lego Mindstorms sau Minecraft design, programele de tabără la care te poți înscrie (fie ca vei câștiga bursa noastră, sau te vei înscrie singur!) sunt următoarele:

  1. Taberele de programare – unde înveți totul despre elementele de bază ale programării: află ce este o variabilă și cum funcționează algoritmii, despre ce metode de codificare există și cum construiești limbajul dorit fără vreun glitch sau portiță de furt a informației.
  2. Taberele de editare video și grafică – juniorii vor învăța cum să creeze videoclipuri sau site-uri interesante, pline de conținut util. Vor trece de la simpli utilizatori la creatori de material vizual calitativ.
  3. Taberele de robotică – dacă noi am auzit prima oară de ei în filmele SF, cei mici îi descoperă în viața de zi cu zi. În această tabără copiii învață ce înseamnă programarea unui robot, cum se construiește și cum pot controla diferiți roboți.
  4. Taberele Minecraft – modulul demonstrează că jocurile pe calculator dezvoltă o serie de skill-uri pe care nu le-ai fi bănuit. Construirea unei lumi Minecraft este un mod excelent de a dezvolta creativitatea, iar proiectarea unei hărți de aventură apelează la gândirea algoritmică a celor mici.

Taberele au locuri limitate, mai exact 12 locuri pentru fiecare grupă, astfel încât fiecare participant să lucreze în ritmul propriu și să se bucure din plin de atenția și îndrumarea instructorului.

„Mi se pare genial cum elevii descoperă într-un mod intuitiv și distractiv ce înseamnă să creezi jocuri și aplicații încă din clasa a doua sau a treia! Dacă aș fi avut așa ceva când eram de vârsta lor, cred că aș fi știut mai repede ce îmi place și spre ce să mă îndrept mai departe.”, spune Denis Tătaru, instructor Logiscool.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.