Copilul

Celebrități și copiii lor, înaintea Crăciunului

Celebrități și copiii lor, înaintea Crăciunului - revistamargot.ro

Ziua Crăciunului se apropie cu pași repezi. Cu mic cu mare ne pregătim de zor, chiar și vedetele de la Hollywood au intrat în febra sărbătorilor.

Până se coace cozonacul, să aruncăm o privire asupra modului în care își vor petrece sărbătorile celebrități de la Hollywood și copiii acestora.

sursa foto: Instagram

Kourtney Kardashian a postat pe Instagram o fotografie alături de fiul său, Reign Aston. Aceasta va petrece sărbătorile în familie.

Ea se află în casa mamei sale, Kris Jenner, iar hainele sale se asortează decorului alb imaculat.

sursa foto: Instagram

Victoria Beckham a postat pe Instagram o fotografie alături de familia sa prin care urează tuturor fanilor un Crăcun fericit. Această sărbătoare este o ocazie perfectă pentru a aduna toți membri clanului Beckham la un loc.

sursa foto: Instagram

Tot cu ajutorul Instagramului putem pătrunde în intimitatea casei lui Kate Hudson. Actrița americană ne arată cum cei trei copiii ai săi „pârlesc” bezele în flăcările șemineului. Miroase a vacanță, nu?

sursa foto: Instagram

Odraslele lui Gwyneth Paltrow, Apple și Moses, au decorațiuni personalizate pentru bradul de Crăciun. Nu vrei să împodobești și tu pomul cu numele copiilor tăi?

sursa foto: Instagram

Fiul cântărețului John Legend este costumat în Moș Crăciun. Nu este dulce?

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.