Comunitate

Lucruri pe care (probabil) nu le știți despre Singur Acasă 2

Cu toții am văzut cel puțin o dată aventurile lui Kevin și ale familiei sale. Difuzarea primelor două părți ale filmului Singur Acasă (Home Alone) este deja o tradiție a perioadei premergătoare Crăciunului, pe care o așteptăm cu toții. Am pregătit pentru voi o listă cu detalii pe care (probabil) nu le știți despre Singur Acasă, partea a doua.

1. Donald Trump apare în film, într-o scenă filmată în holul hotelului Plaza. Trump a deținut hotelul în perioada 1988 – 1995, iar filmul a fost lansat in 1992.

2. Numărul de telefon folosit în film era numărul real al Hotelului Plaza din New York. După lansarea filmului, rezervările pur și simplu au explodat. În perioada imediat următoare, Plaza a lansat pachetul turistic “Home Alone 2”. Pentru 1.100 USD/ noapte, doritorii puteau închiria apartamentul 411 sau apartamentul lui Kevin.

3. Toate scenele din magazinul de jucării Duncan’s Toy Chest, interior și exterior, au fost filmate de fapt în Chicago. Așa că, dacă ajungeți la New York și vă cer cei mici să îi duceți la magazinul de poveste, orientați-vă mai bine către un Toys“R”Us.

4. Piscina în care își pierde Kevin costumul de baie îi aparține hotelului Four Seasons din Chicago.

5. Sute de porumbei au fost antrenați timp de 12 săptămâni pentru faimoasele scene din Central Park.

6. Vărul Fuller (cel care udă patul, dacă bea lichide înainte de somn) este jucat în ambele părți de Kieran, fratele lui Macaulay Culkin.

Vizionare plăcută!

(Sursă foto: imdb.com)

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.