Utile în Sarcină

Colierele pentru alăptat

Coliere pentru alăptate, sursa: pinterest - revistamargot.ro

Dacă ești mamă și alăptezi, poate te-ai confruntat deja cu următorul scenariu: în timp ce stă la sân, mânuțele bebelușului încep să colinde.

Apucă ce îi stă în cale, piele, păr, lanț sau cercei, trage, ciupește, zgârie. Începând de la frageda vârstă de trei luni, acesta este un lucru natural, însă deloc plăcut pentru mamă. Nu de puține ori, sânii mamelor sunt mai sensibili când alăptează, iar ciupiturile, zgârieturile sau smucelile pruncului, chiar dacă nu sunt dintre cele mai puternice, creează o senzație de disconfort. Pentru a evita acest lucru și a face alăptarea mai plăcută atât pentru mamă, cât și pentru bebeluș, au apărut colierele pentru alăptat.

Special conceput pentru a rezista șocurilor la care îl va supune bebelușul, un colier pentru alăptat este un accesoriu cu funcție dublă: bijuterie pentru mamă, care nu încetează să fie cochetă după ce naște și jucărie pentru bebeluș. Astfel, atenția sa va fi distrasă, iar mama va putea alăpta liniștită.

Colierele sunt realizate din materiale atent alese, pentru a nu declanșa alergii, cu noduri rezistente, astfel ca mama să nu își facă griji că bebe l-ar putea rupe sau că mărgelele s-ar putea împrăștia. Mărgelele sunt din materiale precum un silicon special pe care nu se acumulează scame, bumbac sau chihlimbar. De aceea, bebe le poate chiar ronțăi fără riscul de a păți ceva, iar mărgelele sunt suficient de mari pentru a evita riscul de a fi înghițite.

Nu numai că sunt estetice, dar pot fi de mare ajutor și în perioada când apar primii dințișori și bebelușul simte nevoia să molfăie. De asemenea, unii dintre bebeluși tind să adoarmă mai repede atunci când au ceva în mânuțe cu care se pot juca. Așadar, s-ar putea să descoperi că acest colier este mult mai mult decât ceea ce pare.

Prețul unui astfel de colier pornește de la 40 de lei, iar modelele sunt nenumărate.

Sperăm că te-am făcut curioasă și scrie-ne despre experiența ta!

Distribuie:
1 comment
  1. Roxana 1 noiembrie, 2017 at 17:34 Răspunde

    Avem si noi unul, este un accesoriu nelipsit din tinuta mea cu bebe la purtator, colierul are 3 intrebuintari : pentru alaptat, pentru babywearing si pentru dentitie.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.