Concursuri

Concurs: Câștigă o carte de la editura Philobia

Concurs: Câștigă o carte de la editura Philobia - RevistaMargot.ro

Somnul copilului dumneavoastră este un adevărat coşmar pentru cei din jur? Aţi încercat totul şi sunteţi epuizaţi? Vă simţiţi neajutoraţi? Ei bine, nu sunteţi singurii! În timpul consultaţiilor pediatrice, principalele probleme invocate de părinți sunt cele legate de somn.

În sfârşit, există răspunsuri la toate întrebările, dar mai ales… soluţii! Cartea lui Brigitte Langevin ne ajută să înţelegem mai bine dificultăţile de a dormi ale copilului, în fiecare etapă a dezvoltării sale, precum şi pericolele ce trebuie evitate.

Brigitte Langevin este considerată de mulţi părinţi drept o zână a somnului celor mici. În lucrarea de faţă, ea oferă strategii demonstrate şi eficiente, bazate pe psihologia copilului, pentru a depăşi diferitele probleme care ţin de somn. Cu ajutorul acestei cărţi, braţele lui Morfeu devin din nou prietenoase pentru prichindel… dar şi pentru părinţii lui!

Pentru a oferi răspunsuri tuturor întrebărilor dumneavoastră legate de somnul celui mic, Revista Margot organizează un concurs în care puteți câștiga o carte de la editura Philobia.

Editura Philobia, una din editurile noastre preferate, ce se remarcă prin titluri atent alese, oferă un premiu cititorilor noștri, mai exact cartea „Somnul copilului”.

Ce trebuie să faceți pentru a participa la concurs?

1. Like paginii de Facebook a Revistei Margot & Share public la postarea cu acest concurs

2. Spuneți-ne printr-un comentariu la această postare ce articol din Revista Margot v-a plăcut sau v-a inspirat și argumentați-ne de ce. Puneți link cu articolul în comentariu, însoțit de argumentație și de hashtag-ul #revistamargot

Cel mai fain comentariu va fi declarat câștigătorul concursului.

Durata concursului este: 25-31 ianuarie, câștigătorul fiind anunțat pe 1 februarie.

Comentariile sunt moderate de către echipa noastră, motiv pentru care este posibil să existe un decalaj între ora comentariului si cea a publicării.

Mult succes!

Distribuie:
12 comments
 1. Monica PoterAoii 25 ianuarie, 2018 at 21:26 Răspunde

  https://www.revistamargot.ro/parazitii-intestinali-la-copii
  Salut ! Toate articolele voastre sunt foarte interesante! Dar articolul despre viermii intestinali a venit la fix. Am o fetita la gradinita si prin urmare frica de a lua paraziti intestinali este mare. Multumesc ca m-ati invatat sa o protejez de acesti mici balauri:) care pot face atat de mult rau ( am citit ce fel de efecte pot avea asupra organismului) . Cu siguranta atenția asupra igienei este foarte mare, dar vom fi mult mai atente de acum incolo ( in special tăiatul unghiutelor). Va multumesc pentru informatiile pretioase. #RevistaMargot

 2. Ana-Maria Coatu 26 ianuarie, 2018 at 12:50 Răspunde

  Articolul despre băncile de lapte matern (https://www.revistamargot.ro/bancile-de-lapte-matern-alternativa-ideala-pentru-mamele-care-nu-si-pot-alapta-bebelusii/) mi-a plăcut mult! Mi-a plăcut pentru că nu ştiam că există o astfel de iniţiativă şi chiar m-am întrebat recent dacă ar exista posibilitatea să pot alăpta chiar eu (voluntar) în special copii născuţi prematur. Sunt din Cluj şi aici nu există această posibilitate, dar, ce e drept, nici n-am întrebat dacă mă pot voluntaria cu aşa ceva… Pe de-o parte, mi s-ar părea ciudat să merg să întreb acest lucru.
  Să ştiţi că de abia v-am descoperit, dar #revistamargot va deveni un site pe care o să-l urmăresc cu interes!

  • Revista Margot 29 ianuarie, 2018 at 10:49 Răspunde

   Felicitări, sunteți câștigătoarea concursului. Așteptăm detaliile de livrare, pentru a vă putea trimite premiul. Mulțumim pentru participare și pentru apreciere.

   • Ana-Maria Coatu 30 ianuarie, 2018 at 09:56 Răspunde

    Mulţumesc!!! Mi-am început ziua frumos datorită vouă.
    Abia aştept să citesc cartea şi să-i fac o scurtă recenzie.
    Vă trimit detaliile pe pagina dvs. de Facebook.

 3. Apetrei Alexandra 27 ianuarie, 2018 at 14:51 Răspunde

  https://www.revistamargot.ro/yoga-prenatala-alaturi-de-instructorul-carmen-didenco-riza/
  Acesta este articolul ce mi s-a parut cel interesant in acest moement pentru mine. Am un singur copil si prima sarcina a fost ca un drum pe care nu stiam unde sa merg. Multi m-au speriat ca nu trebuie sa ma misc, altii mi-au zis ca pot pierde copilul si uite asa m-am luat dupa turma si am luat multe kilograme in plus. De fapt, documentandu-ma , am vazut cate greseli am facut dar la a doua sarcina,,, hmmm de-abia astept sa fac miscare!!!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.