Concursuri

Concurs! Family Quality Time!

Concurs! Family Quality Time! - RevistaMargot.ro

În vacanță ne distrăm și ne culturalizăm!

Știm cu toții că în curând urmează o mică vacanță, atât pentru cei mici, cât și pentru părinții lor.

Dacă veți rămâne în București și veți dori să petreceți o minunată seară în familie, urmărind un spectacol de operetă extraordinar, vă ajutăm cu mare drag!

Revista Margot, alături de Opera Comică pentru Copii, pune la dispoziție două invitații triple la un spectacol de excepție.

Tot ceea ce trebuie să faceți pentru a intra în concurs este să apreciați pagina noastră și să comentați în cadrul postării sau articolului privind concursul care este cântecul preferat al familiei voastre.

Nu ezitați să câștigați câteva ore de bună dispoziție!

Vor exista doi câștigători care vor primi câte o invitație triplă, la spectacolul de operetă Joc și Rock. Una dintre invitații este destinată spectacolului din 30 noiembrie, de la 18:30, iar cealaltă, celui de sâmbătă, 1 decembrie, de la 15:00.

„Joc și Rock” este un spectacol după opereta „Crai Nou” de Ciprian Porumbescu, în regia lui Cristian Mihăilescu. Una dintre primele operete românești, „Crai Nou” se bazează pe o poezie a lui Vasile Alecsandri care vorbește despre un mit: în nopțile cu lună nouă se împlinesc dorințele îndrăgostiților. Opereta este de fapt o farsă, în care un ispravnic este păcălit de doi tineri, ajutați de țăranii de la munte. Anica și Leonaș fug de acasă pentru a se căsători, dar sunt urmăriți de către ispravnic și jandarmi. Apărați de Doichița și de Moș Corbu, ei reușesc să scape de urmăritori, dar să-i și păcălească, în așa fel încât Ispravnicul îi va logodi. Opereta folosește numeroase influențe folclorice românești, dar și genuri muzicale precum romanța, marșul și valsul. Din această combinație rezultă o compoziție veselă, senină, visătoare, caracteristici romantice potrivite cu peisajul din Bucovina în care se petrece acțiunea.

 

Concursul se va încheia în seara zilei de 22.11.2018; câștigătorii vor fi aleși cu ajutorul site-ului tragerilasorti.ro! Mult noroc!

Distribuie:
1 comment
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.