Concursuri

CONCURS – Opera Comică pentru Copii – spectacolul Madagascar

Lansăm un nou concurs UNIC, marca Opera Comică pentru Copii, pentru câștigarea unor premii numai bune de savurat în familie.

Vă dezvăluim cuvintele cheie pentru ca distracția să fie garantată: Madagascar, leul Alex, zebra Marty, girafa Melman și hipopotamul Gloria.

În cadrul acestui concurs se pune la bătaie următorul premiu:

– o invitație triplă la spectacolul Madagascar, a Musical Adventure JR care va avea loc la Opera Comică pentru Copii în data de 18 octombrie, orele 18.30

 Pentru ca participarea să fie validată, vă rugăm îndepliniți cumulativ aceste două condiții:
– TAG altor cinci persoane la postarea de pe Facebook prin care anunțăm concursul
– LIKE paginii de Facebook a Revistei Margot.

Câștigătorul va fi desemnat cu ajutorul site-ului tragerilasorți.ro. În cazul în care premiul nu este revendicat până pe data de 18 octombrie, orele 10.00, premiul va fi automat alocat, fără notificare, altui participant (rezervă), stabilit tot prin tragerilasorti.ro.

Concursul se va derula între 10 – 17 octombrie 2019, ora 10:00. Câștigătorii vor fi anunțați în seara zilei de 17 octombrie 2019. Fiecare participant (profil personal) se poate înscrie o singură dată la concurs, indiferent de numărul de comentarii sau tag-uri. Se vor lua în calcul doar înscrierile ce îndeplinesc cumulativ condițiile de participare. Nu sunt acceptate TAG-urile către propriul profil. Nu se acordă contravaloarea în bani a invitației triple.

 

Opera Comică pentru Copii prezintă, la Sala Mare, spectacolul “Madagascar, a Musical Adventure JR”, o aventură muzicală senzaţională cu şi despre copii, adaptată, de Jacqueline Bratu și Emil Pantelimon, după superproducţia cinematografică Madagascar. Alături de leul Alex, zebra Marty, girafa Melman, hipopotamul Gloria şi, bineînţeles, simpaticii pinguini, cei mici vor lua parte la o călătorie unică şi fascinantă, care, timp de 60 de minute, cu siguranţă îi va încânta şi le va aduce zâmbetul pe buze. Spectacolul a avut premiera în cadrul Festivalului „Opera Copiilor”, în luna iunie. S-a bucurat de un real succes, ajungând unul dintre spectacolele de top din repertoriul Operei Comice pentru Copii.

 

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.