Concursuri

CONCURS – Opera Comică pentru Copii – spectacolul Hapciu în RE Major

Hapciu in RE Major

Lansăm un nou concurs UNIC, marca Opera Comică pentru Copii, pentru câștigarea unor premii numai bune de savurat în familie. De această dată, invitația este pentru spectacolul “Hapciu în RE Major”.

Vă dezvăluim cuvintele cheie pentru ca distracția să fie garantată: Mam’zelle Nitouche, muzică, voie bună și replici spumoase.

Hapciu in RE Major

În cadrul acestui concurs se pun la bătaie următoarele premii:

– două invitații triple la spectacolul Hapciu în RE Major, care va avea loc la Opera Comică pentru Copii în data de 18 ianuarie, orele 11.00

 Pentru ca participarea să fie validată, vă rugăm îndepliniți cumulativ aceste trei condiții:

– TAG altor șase persoane la postarea de pe Facebook prin care anunțăm concursul

– SHARE (public) postării în care este anunțaț concursul

– LIKE paginii de Facebook a Revistei Margot.

Câștigătorii vor fi desemnați cu ajutorul site-ului tragerilasorți.ro. În cazul în care unul din premii nu este revendicat până pe data de 17 ianuarie 2020, orele 13.00, premiul va fi automat alocat, fără notificare, altui participant (rezervă), stabilit tot prin tragerilasorti.ro.

Concursul se va derula între 13 – 16 ianuarie 2020, ora 10:00. Câștigătorii vor fi anunțați în intervalul 16-17 ianuarie 2020. Fiecare participant (profil personal) se poate înscrie o singură dată la concurs, indiferent de numărul de comentarii sau tag-uri. Vor fi înscriși doar cei ce vor îndeplini condițiile de participare până data și ora de terminare a concursului. Se vor lua în calcul doar înscrierile ce îndeplinesc cumulativ condițiile de participare. Nu sunt acceptate TAG-urile către propriul profil. Nu se acordă contravaloarea în bani a invitației triple.

Hapciu in RE Major

Pe scena Sălii Mari a Operei Comice pentru Copii revine opereta ,,Hapciu în RE Major”, după opereta ,,Mam’zelle Nitouche” de F. R. Hervé, în regia maestrului Cristian Mihăilescu. Pe 18 și 19 ianuarie, tânăra Denise, protagonista spectacolului, vă așteaptă să aflați cum descoperă culisele, actorii,  marea dragoste și cum debutează în fascinanta lumea a teatrului. Vârsta recomandată pentru acest spectacol este 7 ani+. Durata spectacolului este de 150 de minute, cu pauză.

Găsiți aici rezultatul tragerii la sorți, precum și lista participanților.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.