Concursuri

CONCURS – Opera Comică pentru Copii – spectacolul Sunetul Muzicii

Sunetul muzicii Opera Comică

Lansăm un nou concurs UNIC, marca Opera Comică pentru Copii, pentru câștigarea unor premii numai bune de savurat în familie. De această dată, invitația este pentru spectacolul “Sunetul Muzicii”.

Vă dezvăluim cuvintele cheie pentru ca distracția să fie garantată: Maria, familia von Trapp, muzică și voie bună.

În cadrul acestui concurs se pun la bătaie următoarele premii:

– două invitații duble la spectacolul Sunetul Muzicii, care va avea loc la Opera Comică pentru Copii în data de 29 decembrie, orele 17.00

 Pentru ca participarea să fie validată, vă rugăm îndepliniți cumulativ aceste trei condiții:

– TAG altor șase persoane la postarea de pe Facebook prin care anunțăm concursul

– SHARE (public) postării în care este anunțaț concursul

– LIKE paginii de Facebook a Revistei Margot.

Câștigătorii vor fi desemnați cu ajutorul site-ului tragerilasorți.ro. În cazul în care unul din premii nu este revendicat până pe data de 16 decembrie, orele 22.00, premiul va fi automat alocat, fără notificare, altui participant (rezervă), stabilit tot prin tragerilasorti.ro.

Concursul se va derula între 09 – 13 decembrie 2019, ora 10:00. Câștigătorii vor fi anunțați în intervalul 13 – 16 decembrie 2019. Fiecare participant (profil personal) se poate înscrie o singură dată la concurs, indiferent de numărul de comentarii sau tag-uri. Vor fi înscriși doar cei ce vor îndeplini condițiile de participare până data și ora de terminare a concursului. Se vor lua în calcul doar înscrierile ce îndeplinesc cumulativ condițiile de participare. Nu sunt acceptate TAG-urile către propriul profil. Nu se acordă contravaloarea în bani a invitației triple.

Pe 28 și 29 decembrie, la orele 11:00 și 17:00, vor avea loc ultimele patru reprezentații din acest an ale celebrului musical ,,Sunetul muzicii”, creat pe baza musicalului original de Richard Rodgers și Oscar Hammerstein, în regia și coregrafia lui Răzvan Mazilu. Nu ratați ocazia de a vă reîntâlni cu una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din toate timpurile. Vârsta recomandată pentru acest spectacol este 7 ani+. Durata spectacolului este de 150 de minute, cu pauză.

 

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.