Concursuri

CONCURS – PATRULA CĂȚELUȘILOR LIVE! „MAREA CURSĂ”

Concurs Patrula Cățelușilor

Lansăm un nou concurs UNIC pentru câștigarea unor premii numai bune de savurat în familie. De această dată, invitația este la spectacolul Patrula Cățelușilor Live! „Marea Cursă”, bazat pe celebrul serial animat transmis de Nickelodeon și produs de Spin Master.

Vă dezvăluim cuvintele cheie pentru ca distracția să fie garantată:  Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Skye și Everest.

Concurs Patrula Cățelușilor

 

În cadrul acestui concurs se pun la bătaie următoarele premii:

– două invitații duble la spectacolul Patrula Cățelușilor Live! „Marea Cursă”, care va avea loc la Sala Polivalentă în data de 11 ianuarie 2020, orele 17.30

 Pentru ca participarea să fie validată, vă rugăm îndepliniți cumulativ aceste trei condiții:

– TAG altor șapte persoane la postarea de pe Facebook prin care anunțăm concursul

– SHARE (public) postării în care este anunțaț concursul

– LIKE paginii de Facebook a Revistei Margot.

Câștigătorii vor fi desemnați cu ajutorul site-ului tragerilasorți.ro. În cazul în care unul din premii nu este revendicat până pe data de 10 ianuarie 2020, orele 20.00, premiul va fi automat alocat, fără notificare, altui participant (rezervă), stabilit tot prin tragerilasorti.ro.

Concursul se va derula între 07 – 09 ianuarie 2020, ora 12:00. Câștigătorii vor fi anunțați în intervalul 09 – 10 ianuarie 2020. Fiecare participant (profil personal) se poate înscrie o singură dată la concurs, indiferent de numărul de comentarii sau tag-uri. Vor fi înscriși doar cei ce vor îndeplini condițiile de participare până data și ora de terminare a concursului. Se vor lua în calcul doar înscrierile ce îndeplinesc cumulativ condițiile de participare. Nu sunt acceptate TAG-urile către propriul profil. Nu se acordă contravaloarea în bani a invitației triple.

Spectacolul care durează 1 oră și 20 minute (2 acte și pauze) înglobează o coloană sonoră energică și un scenariu isteț care reprezintă o introducere perfectă a copiilor în lumea teatrului.

Scenariul clasic de teatru alături de proiecțiile video de ultimă generație transpun familiile într-un mediu autentic al Patrulei Cățelușilor, incluzând destinații din serial precum Golful Aventurii, Sediul, Insula Focilor, Ferma Fermierului Yumi și Muntele lui Jake. Montajele video interactive permit publicului să participe prin interviuri, să ajute la rezolvarea cazurilor împreună cu cățelușii, să îl urmărească pe Primarul Goodway în acțiune și să se bucure de multe alte surprize.

Puteți consulta aici rezultatul tragerii la sorți, cât și lista participanților.

 

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.