Concursuri

Concurs! Magie și bucurie!

Concurs! Magie și bucurie! - RevistaMargot.ro

Luna decembrie este magică, moșul pregătește cadourile celor mici, petrecem mai mult timp lângă cei dragi, iar bucuria și voioșia sunt la ele acasă.

Pentru a vă încânta și mai mult, revista Margot, alături de Opera Comică pentru Copiii, vă oferă o invitație triplă la un spectacol fermecător, Poveste de Crăciun.

Tot ceea ce trebuie să faceți pentru a intra în concurs este să apreciați pagina noastră și să comentați în cadrul postării sau articolului privind concursul care este filmul preferat al copiilor voștri.

Câștigătorul va avea ocazia să meargă alături de alte două persoane pe 4 decembrie, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din București, unde va fi găzduit cel mai frumos spectacol al iernii – Poveste de Crăciun – în regia maestrului Cristian Mihăilescu.

 

Concurs! Magie și bucurie! - RevistaMargot.ro

 

A patra ediție a acestui spectacol mozaic va aduce pe scenă momente speciale cu artiștii lirici și Baletul Operei Comice pentru Copii, dar și cu mulți invitați surpriză.

Programul de anul acesta al Poveștii de Crăciun se anunță a fi unul cu totul special, cu invitați de marcă, momente de balet clasic și modern, momente muzicale susținute de coruri de copii din toată țara și o mulțime de alte surprize care vor marca începutul sărbătorilor de iarnă.

La edițiile trecute au încântat publicul Felicia Filip și IRIS, Mihai Mălaimare și Teatrul Masca, Mario Hossen, Kristian Benedikt,Monica Petrică și Răzvan Mazilu, Ducu Bertzi & Friends, Luiza Zan & Snaps Vocal Band, Alina Eremia, Orchestra Simfonică București, Corurile Cantus Mundi București, Școala de Balet ,,Jaqueline”, Lotul de Gimnastică Ritmică al UNEFS București, alături de soliștii și Baletul Operei Comice pentru Copii.

Concursul se va încheia în seara zilei de 30.11.2018; câștigătorii vor fi aleși cu ajutorul site-ului tragerilasorti.ro! Magic!

Distribuie:
2 comments
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.