Concursuri

Masha și Ursul și Baby Expo – o poveste misterioasă, concurs unic și premii multiple

Concurs unic, premii multiple - RevistaMargot.ro

Lansăm un nou concurs UNIC pentru câștigarea unor premii multiple.

Vă dezvăluim cuvintele cheie pentru ca cei mai buni dintre detectivi să dezlege misterul: Masha, Ursul, Baby Expo.

În cadrul acestui concurs se pun la bătaie o invitație dublă la spectacolul Masha și Ursul care va avea loc în București pe data de 12 mai.

Bonus: primii 100 de participanți validați vor primi, fără tragere la sorți, invitații simple la târgul Baby Expo, ediția de primăvară, din perioada 16-19 mai.

Pentru ca participarea să fie validată, vă rugăm îndepliniți cumulativ aceste două condiții:
– TAG altor cinci persoane la postarea de pe Facebook prin care anunțăm concursul
– LIKE paginii de Facebook a Revistei Margot.

Va fi un singur câștigător ce va primi o invitație dublă la spectacolul Masha și Ursul din data de 12 mai, ora 11 :00, la Sala Palatului. Acesta va fi desemnat cu ajutorul site-ului tragerilasorți.ro. În cazul în care premiul nu este revendicat în termen de 24 de ore de la data anunțării câștigătorului, premiul va fi alocat unui alt participant (rezervă), stabilit tot prin tragerilasorti.ro.

Concursul se va derula între 02 – 09 mai 2019, ora 10:00. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 10 mai 2019. Fiecare participant se poate înscrie o singură dată la concurs, indiferent de numărul de comentarii sau tag-uri. Se vor lua în calcul doar înscrierile ce îndeplinesc cumulativ condițiile de participare. Nu sunt acceptate TAG-urile către propriul profil. Nu se acordă contravaloarea în bani a invitației duble de la spectacolul Masha și Ursul, nici cea a invitației de la târgul Baby Expo.

Concurs misterios, pentru copiii curioși - RevistaMargot.ro

 

Turneul național Masha și Ursul se va desfășura între 11 și 18 mai 2019, în Bacău (11 mai, Teatrul de Vară), București (12 mai, Sala Palatului) și Cluj (18 mai, Casa Studenților).Turneul în România este adus de Events și Kaufland România.

Pornind de la un basm popular rusesc, Masha și Ursul spune povestea unei fetițe pe nume Masha, ce locuiește în pădure alături de Ursul Michka și de animăluțele ei.

Spectacolul are durata de o oră și 20 de minute și este recomandat copiilor peste 2 ani.

 

Concurs misterios, pentru micii detectivi - RevistaMargot.ro
În perioada 16-19 mai va avea loc, la Sala Polivalentă, târgul Baby Expo, dedicat viitoarelor mămici, tinerilor părinți și copiilor cu vârste între 0 și 5 ani.

Click aici pentru mai multe detalii.

 

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.