Concursuri

Quiz de Crăciun pentru cinefili la Paramount Channel

Quiz de Crăciun de la Paramount Channel

Iarna aceasta, Paramount Channel a pregătit un Quiz de Crăciun, cu multe premii pentru toți pasionații de filme. Până pe 19 decembrie, accesează site-ul web de luni până joi, vezi întrebarea zilei, și poți afla răspunsurile afișate pe ecran la Paramount Channel.  Premii cool, gata de pus sub brad te așteaptă în fiecare zi.

Zilnic, poți câștiga o cană și un mini difuzor Paramount (8 premii zilnice), iar săptămânal o imprimantă foto pentru telefon și o pătură Paramount (2 premii săptămânale, acordate prin tragere la sorți concurenților care au răspuns la cel puțin 3 dintre întrebări).

Marele premiu constă într-un aparat foto Instax și o pătură Paramount, și se acordă prin tragere la sorți concurenților care au răspuns corect la cel puțin 5 întrebări.

Pe durata concursului, va apărea pe ecranul televizorului, de câteva ori în fiecare zi, răspunsul corect pentru întrebarea din acea zi. Urmărește Paramount Channel pentru a identifica răspunsul corect și răspunde la întrebarea zilei.

Răspunsurile pentru cele 8 întrebări vor apărea de luni până joi, între 9-12 decembrie și 16-19 decembrie. Poți răspunde la întrebări pe site-ul Paramount de luni până joi între 09:00 – 23:59.

Detalii despre concurs sunt disponibile pe site și pe pagina de Facebook Paramount Channel Romania.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.