Călătorii cu copiii

Copii care stau pe canapea în timpul zborului cu avionul?

Copii care stau pe canapea în timpul zborului cu avionul? - RevistaMargot.ro

Ți-ai imaginat vreodată că vei sta pe canapea, relaxat, alături de cei mici, în timpul unei curse de avion?

Noile scaune ale unei companii aeriene australiene se pot întind transformându-se într-o canapea pe care părinții și copii pot să stea întinși în timpul unui zbor.

Air New Zealand spere să ofere părinților și copiilor de vârste mici un zbor mai confortabil, chiar și la clasa economică.

În luna martie, compania a dezvăluit îmbunătățirile pe care le va face scaunelor avioanelor.

Noile scaune se vor numi Skycouch. Șirul din trei scaune se poate transforma în canapea. Pasagerii se vor putea întinde pe aceasta pe întreaga durată a zborului.

Introdus pentru prima dată în 2011, modelul de scaune Skycouch le permitea părinților și copiilor să se odihnească, să se joace într-un mod în care de obicei nu o pot face, dat fiind spațiul limitat din cabinele economice.

În cursul acestui an însă, adulții care călătoresc cu copiii se pot aștepta la mai mult.

Începând de la jumătatea anului 2018 clienții companiei australiene vor putea să profite de un nou ham și o centură, care le va permite sugarilor să se întindă pe canapeaua Sky, alături de părinții lor pe parcursul întregului zbor.

Copii care stau pe canapea în timpul zborului cu avionul? - RevistaMargot.ro

Image via This is Insider

Anterior, Air New Zealand solicita ca sugarii să fie așezați în poala părinților lor pe parcursul întregului zbor, când este pornit semnul centurii de siguranță.

Hamurile cu care cei mici vor fi prinși se vor găsi în trei dimensiuni – mici, medii și mari, iar compania aeriană va oferi, de asemenea, o protecție suplimentară sugarilor.

Copii care stau pe canapea în timpul zborului cu avionul? - RevistaMargot.ro

Image via This is Insider

Cureaua Skycouch Cuddle a fost certificată pentru a permite ca doi adulți și copilul să poată dormi unul lângă cealalt.

„Părinții se pot relaxa, în timp ce copiii lor pot avea propriul spațiu și spațiu plat pentru a se juca fără a deranja alți pasageri”, a declarat un reprezentant al companiei aeriene.

Skycouch-ul actualizat nu va fi disponibil publicului decât în ​​cursul acestui an, dar oamenii și-au exprimat deja interesul față de produs.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.