Parenting

Cum am petrecut cel mai frumos Valentine’s Day din viața noastră

Cum am petrecut cel mai frumos Valentine’s Day din viața noastră - RevistaMargot.ro

Vă povesteam zilele trecute de faptul că de Valentine’s Day am avut ședință cu părinții, și de cât de scandalizată a fost copila noastră de 7 ani de acest lucru, pentru că avea planuri mari pentru ziua respective.

Așa că, aseară, după ședința în cauză, care trebuia să fie scurtă, dar n-a fost, am dat o raită prin Centrul Vechi.

La un moment dat, C. a început să tragă de noi să mergem acasă. Ceea ce nu se întâmplă niciodată. Ne-a pus chiar în vedere faptul că sub nici o formă nu ne culcăm devreme în seara aceea (era spre ora 21 deja), pentru că are niște surprize pentru noi. Nu că s-ar culca vreodată devreme, să ne înțelegem. Am încercat să glumim discret cum că ar fi o surpriză plăcută dacă s-ar culca imediat ce ajungem acasă, dar ni s-a comunicat că nu este distractivă gluma noastră și că ar fi mai bine să nu mai intervenim în planurile ei.

Ajunși acasă, a trebuit să așteptăm pe hol, până când sunt pregătite surprizele. Abia apoi am fost invitați în dormitorul nostru, unde fusese mutată măsuța copilului și cele două scaune ale sale. Pe masă, exista un meniu și un ghiveci cu flori bricolate de cea mică. Ne-am ales din meniu ce ne dorim să mâncăm, după care copila a dispărut în bucătarie, pe perioadă nederminată. Ni s-a pus în vedere să ne relaxăm și sub nici o formă sa nu intrăm după ea.

S-a întors cu comanda de mâncare, ne-a urat „Poftă bună” și s-a dus să pregătească cea de-a doua surpriză.

 

Cum am petrecut cel mai frumos Valentine’s Day din viața noastră - RevistaMargot.ro

 

După ce am terminat de mâncat, am primit „bilete la cinema”.

„Pentru că știu cât de mult vă place (la cinema) și pentru că nu mai reușiți să mergeți decât la desene animate, mami și tati.”

Cum am petrecut cel mai frumos Valentine’s Day din viața noastră - RevistaMargot.ro

Evident, am leșinat amândoi. De câteva ori.

Biletele aveau cotor, exact ca la cinema.

Copila a fost „casiera”, care a rupt biletele și ne-a invitat pe amândoi pe canapea pentru vizionare. Am primit și o scrisoare de dragoste, dedicată amândurora.

C. ne-a adus si popcornul uitat în bucătărie de câteva zile. Ocazie cu care am înțeles de ce nu avusesem anterior voie să îl arunc.

A urmat filmul E tare complicat (It’s complicated), după cum scria și pe bilete. Casiera ni s-a alăturat la vizionare și ne-a confiscat popcornul. După vreo oră, am reușit să o convingem să oprim DVD-ul și să ne pregătim cu toții de culcare. Nu mai zic ce oră era, că nu mai contează.

Și pentru ca ziua să fie completă, am avut liber să o pupăm cât vrem, ceea ce e mai rar în ultima vreme. Bonus, mie mi-a fost permis de asemenea să pun mâna pe noul său dinte care se mișcă. Adică, o grămadă de privilegii, în ofertă limitată, doar de Valentine’s Day.

Și-am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea celui mai frumos și romantic Valentine’s Day petrecut vreodată de noi.

Așteptăm Ziua Îndrăgostiților de anul următor, care, conform organizatoarei, va fi complet diferită.

 

Cum am petrecut cel mai frumos Valentine’s Day din viața noastră - RevistaMargot.ro

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.