Bebe

Cum să ai grijă de bugetul pentru hainele bebelușului tău

Cum să ai grijă de bugetul pentru hainele bebelușului tău - RevistaMargot.ro

Pentru a veni în sprijinul părinților și pentru a avea grijă de bugetul familiei vă propun în cele ce urmează câteva reguli inteligente care să vă ajute la realizarea unei garderobe utile pentru cei mici, ușor de utilizat pentru părinți (că doar ei sunt cei care îmbracă și dezbracă de nenumărate ori pe zi bebelușii) și care să limiteze pe cât posibil aruncarea banilor pe fereastră.

Obișnuim să nu ne gândim prea mult când vine vorba de a cumpăra cele folositoare bebelușului, tentațiile sunt multe și campaniile de marketing foarte convingătoare astfel încât ajungem nu de puține ori să cumpăram lucruri pe care nu le folosim niciodată sau foarte puțin.

Hainele nu fac deloc excepție de la această regulă. Cu toate acestea, vă recomandăm să țineți seama de câteva lucruri când sunteți tentați să mai cumpărați câte ceva pentru bebe:

1. Nu e nevoie de pantofi până cel mai devreme la 10-11 luni – și dacă vrea să meargă, e bine ca bebe să facă primii pași desculț sau în sosete.

Dacă e mai mic cel mai probabil bebele își va scoate pantofii în carucior și veți sta tot voi, părinții, cu grijă să nu îi rătaciți pe ici pe colo.

2. Un strat de lână poate face minuni în orice anotimp – și vă poate ajuta să economisiți alte investiții în mai multe straturi pe care să le puneți unele peste altele când e frig.

3. Un overall de iarna, cu glugă, cel puțin niște cipici, dacă nu și cu mănuși – este mai mult decât suficient.

E bine ca acest obiect vestimentar să fie un pic mai mare, astfel încât bebe să stea comod atunci când veți ieși zilnic afară.

4. Nu aveți nevoie de haine impermeabile până când copilul începe să meargă – nu văd unde ar putea fi copilul atins de ploaie dacă stă în carucior care are el protecție sau în sistemul de purtare;

5. O geacă subțire anti-vânt poate deveni piesa de rezistență a garderobei – ea poate fi utilă primăvara, toamna și chiar si vara mai ales în vacanțele la mare sau la munte.

6. Cel mai util obiect din garderobă până la un an va fi pijamaua overall, de iarnă, primavară și toamnă + tricoul (asortat doar cu pampers) pentru vară.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.