Călătorii cu copiii

Liber la călătorii cu cel mai extins set LEGO® Art din istoria Grupului LEGO

Noua Hartă a Lumii LEGO Art

Împătimiții de călătorii se pot pregăti să fie captivați de farmecul unei hărți complet diferite: Noua Hartă a Lumii LEGO® Art. Noul set din colecția LEGO Art dispune de cele mai multe piese din istoria Grupului LEGO, având 11.695 de piese care le permit fanilor să își construiască propria versiune a Pământului cu plăci LEGO 2D.

Noua Hartă a Lumii LEGO Art

Noua Hartă a Lumii LEGO Art poate fi reimaginată în diferite maniere pentru a reprezenta personalitatea, amintirile de călătorie sau dorințele fiecărui fan. Acest set este prevăzut cu pin-uri ce pot fi amplasațe pe hartă pentru a bifa destinațiile deja vizitate sau pentru a marca destinațiile care se află pe listele constructorilor, oferindu-i acestui set o notă personală înainte de a fi expus.

Instrucțiunile setului indică modul în care cele 40 de plăci de bază interconectate sunt împărțite în trei secțiuni care pot fi la rândul lor aranjate în diferite moduri, pentru a amplasa partea preferată a lumii în centrul hărții.

De asemenea, reprezentarea oceanelor de pe harta cu o înălțime de 65 cm și lățime de 104 cm poate fi personalizată de fiecare constructor în parte, în funcție de stilul preferat: piesele pot fi aranjate într-un mod inspirat de hărțile batimetrice ale oceanelor, folosind instrucțiunile de construire. Deopotrivă, fanii se pot exprima în mod liber, creativ, aranjând piesele după propriul plac, explorând astfel diferite modele și motive.

Noua Hartă a Lumii LEGO Art

Noua hartă LEGO Art le oferă adulților și familiilor lor o experiență imersivă de construcție care îi ajută să se relaxeze și să își reîncarce bateriile amintindu-și de călătoriile din trecut sau plănuind noi vacanțe. Setul include și o coloană sonoră cu povești ale experților în călătorii, realizată special pentru a le permite fanilor să își exprime pasiunea pentru explorat în timp ce construiesc. Printre protagoniștii coloanei sonore se numără Torbjørn C. Pedersen, prima persoană care a vizitat fiecare țară din lume într-o călătorie neîntreruptă, efectuată fără mijloace de transport aerian și bloggerul Syazwani Baumgartner care a ajuns în cele mai îndepărtate regiuni de pe această planetă.

Setul include o broșură cu instrucțiuni într-un format special pentru măsuța de cafea, o ramă din cărămizi albe și două elemente de agățat pentru a facilita expunerea pe perete sau înlăturarea pentru a o reconstrui atunci când se dorește.

Noua Hartă a Lumii LEGO Art

„Știm că fanii adulți adoră să călătorească, însă mulți nu au mai putut să facă asta în ultimul an sau chiar mai mult. Ne-am gândit că nu există o manieră mai bună de a-i ajuta să exploreze lumea chiar din propriile case, decât permițându-le să construiască, reconstruiască, să plănuiască sau să se bucure de amintiri prin intermediul acestui set. Sperăm că Harta Lumii LEGO ART va inspira noi aventuri și îi va ajuta să retrăiască amintirile minunate din călătoriile deja realizate.”, a menționat Fiorella Groves, Creative Lead pentru LEGO Art.

Harta Lumii LEGO® Art va fi disponibilă pe LEGO.com și în magazinele LEGO la nivel global începând cu 1 iunie 2021, la prețul recomandat de 1249,99 RON. Setul va fi disponibil în magazinele partenere LEGO începând cu 1 august 2021.

Despre coloana sonoră

Coloana sonoră include povești de călătorie ale:

  • Syazwani Baumgartner, autoarea blogului „Travel Muse Family”, despre experiențele sale vizitând cele mai îndepărtate sate din lume.
  • Torbjørn C. Pedersen, prima persoană din istorie care a visitat fiecare țară din lume într-o călătorie neîntreruptă, efectuată fără mijloace de transport aerian.
  • Dane & Stacey, un cuplu din Noua Zeelandă care au un canal de YouTube „Daneger & Stacey” unde relatează călătoria lor în Insulele Cook
  • Ernest White II, producător american și gazdă TV pe subiecte de turism.
  • Fiorella Groves, designer LEGO și pasionată de călătorii.

BONUS: Găsiți aici un alt joc fain, numai bun de încercat împreună cu cei mici.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.