Agenda piticilor

OCC oferă un sejur la Veneția cu ocazia reprezentațiilor de gală ale operetei „O Noapte la Veneția”

OCC oferă un sejur la Veneția cu ocazia reprezentațiilor de gală ale operetei „O Noapte la Veneția” - RevistaMargot.ro

Cu ocazia celor 3 reprezentații de gală, din luna decembrie, ale operetei „O Noapte la Veneția” de Johann Strauss, Primăria Capitalei, prin Opera Comică pentru Copii, organizează un concurs prin care spectatorii pot câștiga un sejur de două nopți în celebrul oraș italian. Concursul se desfășoară până pe 29 decembrie, pe site-ul instituției, www.operacomica.ro.

Spectatorii care doresc să intre în competiție trebuie să cumpere un bilet la una dintre cele trei reprezentații ale operetei „O noapte la Veneția” programate în decembrie și să completeze apoi formularul online de pe site-ul Operei Comice până la data de 29 decembrie, ora 23:59.

Premiul constă într-un sejur de două nopți la Veneția în perioada 1 martie – 1 iunie 2018, oferit de agenția Magic Holiday, în pachetul turistic fiind incluse biletele de avion și cazarea, cu mic dejun, pentru maxim trei persoane.

Formularul online este disponibil la adresa https://bit.ly/2PN3cxE, iar regulamentul concursului poate fi consultat pe http://www.operacomica.ro/evenimente/.

Opereta „O noapte la Veneția” de Johann Strauss, în regia maestrului Cristian Mihăilescu, este o împletire armonioasă între comedie și vis, condimentată cu râs în hohote, dar și cu poezie. Decorurile de poveste și interpretarea unei echipe de tineri artiști talentați sunt atuurile acestei operete straussiene.

OCC oferă un sejur la Veneția cu ocazia reprezentațiilor de gală ale operetei „O Noapte la Veneția” - RevistaMargot.ro

„Ne bucurăm că putem oferi spectatorilor noștri prilejul întâlnirii cu una dintre cele mai îndrăgite operete ale marelui compozitor Johann Strauss. O noapte la Veneția ne introduce în atmosfera frumosului oraș italian, cu măști colorate, costume de epocă și personaje pitorești, toate acestea într-un fermecător decor venețian. Îi așteptăm cu drag deopotrivă pe cei mici, dar și pe cei mari, pentru a porni împreună în această minunată călătorie muzicală”, a spus Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii.

Weekendul trecut, la Opera Comică pentru Copii au fost așteptați 3.500 de spectatori, toate spectacolele fiind sold-out. Copiii și părinții au participat la cele 4 reprezentații ale recentei premiere „Motanul încălțat” – opera în regia maestrului Cristian Mihăilescu – 4 premiere ale spectacolului de teatru „Erus și Valea Răbdării” de Alec Blenche, în regia Irinei Slate și 33 de tururi din seria „Noaptea Vrăjitoarelor”.

Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, condusă din anul 2014 de către soprana Felicia Filip. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii are lunar aproape 15.000 de spectatori, iar în stagiunea 2018-2019 are programate peste 600 de reprezentații, dintre care 11 premiere.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.