Sfaturi pentru mame

Mămico, simte-te bine în pielea ta!

Consilieri școlari au boicotat activitățile de evaluare psihosomatică - RevistaMargot.ro

– Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat că Ministerul pe care îl conduce urmează să demareze un proiect prin care 55.000 de profesori vor fi formaţi profesional sub mai multe aspecte, cel al disciplinei de la clasă, dar şi sub cel al predării digitale. (Mediafax)

– Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat că vrea ca procedura de achiziţie a manualelor şcolare să se desfăşoare în două etape, una privind selecţia pe criterii de calitate a conţinutului şi a doua în care se stabileşte preţul.(Mediafax)

– CCR a publicat motivarea privind admiterea unei excepţii de neconstituţionalitate din Codul penal asupra unui articol referitor la majorarea unor pedepse pentru infracţiuni comise în timpul minorităţii şi majoratului, pentru că încalcă principiul egalităţii în drepturi şi libertatea individuală.(Mediafax)

– Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a anunțat joi seară, la România TV, că intenționează ca din semestrul II să introducă ”ore remediale” pentru elevii care, în urma evaluărilor naționale de la clasele a II-a, IV-a și a VI-a, dovedesc că au o pierdere în achiziții. (Hotnews)

– Ministerul Sănătăţii (MS) anunţă că, până în prezent, 45 de copii care s-au născut la Maternitatea Giuleşti au fost confirmaţi cu stafilococ auriu meticilino rezistent (MRSA), doi copii colonizaţi şi cinci infirmaţi. În acest moment, mai sunt internaţi 15 copii confirmaţi cu MRSA.(Digi24)

– Rolul contracțiilor este acela de a dilata treptat colul uterin, pentru a face loc capului bebelușului. Vei simți presiune în zona spatelui, asemănătoare celei din perioada menstruală, sau în zona uterului. Senzația depinde de la femeie la femeie. Unele femei au un prag al durerii mai ridicat, altele nu sunt la fel de norocoase.(Margot)

– Bucură-te de corpul tău, de noua ta realitate. Ai grijă de el, dar mai ales de cum te simți tu în el. Iubește-l la fel cum îți iubești puiul. El e bucățică din tine. Iar dacă pe el îl poți iubi atât de mult, închipuie-ți cât de drag ar trebui să-ți fie de trupul din care a venit! (Margot)

Rubrica Sfaturi pentru mame este susținută de https://www.pantofioriveseli.ro/.

Distribuie:
Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.